CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dimarts, 1 de novembre del 2011

EL PRE BENJAMÍ GROC VISITA LA CIUTAT ESPORTIVA DEL FC BARCELONA


FC Barcelona 3-2 CE Mercantil
Víctor 26’, 35


Els Grocs han aprofitat el dia festiu de Tots Sants, per desplaçar-se a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per disputar un amistós contra el FC Barcelona. Als nens estaven encantats amb la idea de anar a jugar on entrenen molt dels seus ídols, i per a ells, ha estat un dia molt especial; també pels pares, ja que sempre fa il·lusió veure al teu fill jugar a les instal·lacions del Barça. Deixant de banda la part més moral, els blaugranes, avui de groc, han fet, en línees generals, un bon partit, ja que han perdut la primera part per dos a zero però han guanyat la segona per un a dos. Els nois, durant els primers deu minuts han sortit molt nerviosos i això els ha costat dos gols, que en situacions normals, no haguessin arribat, però poc a poc han anat deixant en darrera la por del cos hi han començat a jugar com ells saben, i inclús, han dominat totalment el segon i l’últim quart, però la mala sort d’un gol en pròpia porteria ha permès al FC Barcelona emportar-se el partit per tres gols a dos.
El CE Mercantil ha començat l’encontre amb l’Arnau de porter, els defenses Cristian i Scuri, al mig centre s’ha situat l’Anthony, que estava acompanyat a les bandes per l’Aitor i l’Àlvaro i com a jugador més avançat s’ha situat el Víctor; a la banqueta esperaven, impacientment, el seu torn, el Cesc, el Guillermo, l’Hugo i el Pol.
Tot i el nerviosisme visitant, el locals no han tingut la seva primera ocasió fins al minut set, amb un xut llunyà que ha acabat a fora; els minuts anteriors, el joc ha estat més al mig del camp i cap dels dos equips s’ha apoderat de la pilota. El minut nou i coincidint amb la segona arribada del Barça, ha arribat el primer gol, quan la defensa no ha pogut refusar amb força una pilota a la frontal de l’àrea, i el jugador cule no ha fallat. El la següent jugada i a causa d’una pèrdua de pilota nostre ha arribat el segon gol local, amb un xut des de l’interior de l’àrea. Semblava que el Barça dominaria el partit, però ha estat al contrari, i els Mercantilistes, durant els següents deu minuts, s’han convertit en els protagonistes del partit hi han disposat d’alguna que altre ocasió de gol. La primera la tingut el Guillermo, però el seu xut ha sortit desviat; la segona ocasió ha estat de l’Aitor, però com la del Guillermo, també ha acabat a fora. Al minut quinze i després d’una bona passada de l’Hugo, el Víctor ha tingut una altre ocasió, però el seu xut ha estat ben aturat pel porter, i amb el domini visitant s’ha arribat al descans.
La segona part ha començat com la primera, sense cap dominador del partit, però poc a poc, el Mercantil anava tenint més el control i gràcies això, el Víctor, al minut vint-i-sis, ha aconseguit reduir les distàncies amb un xut creuat. El gol ha despertat el Barça, que en els següents minuts ha tingut dues ocasions de gol, la primera ha estat aturada per l’Arnau i la segona ha anat al pal; els Barcelonistes han tingut la sort de cara al minut trenta-un, quan una pilota, aparentment, sense perill, ha estat mal refusada per un defensa visitants i l’Arnau, tot i la estirada, no ha pogut evitar el gol. Els Grocs no s’han enfonsat i han seguit pressionant a dalt al Barça com casi bé tot el partit, i fruit d’això, una altre vegada el Víctor amb una gran passada de l’Hugo, ha fet el segon gol visitant. Els nostre ho han seguit intentat, amb moltes ganes, però el marcador ja no s’ha mogut més. En resum, ha estat un bon partit i a més, veure la il·lusió que els hi feia a tots els jugadors aquest partit, ha valgut la pena sacrificar el dia de festa.
Ara ja toca tornar a pensar amb la lliga, que és on s’han de guanyar els partits; el pròxim dissabte a tres quarts de dotze, el Pre Benjamí Groc visitarà el Municipal de Sant Quirze del Vallès, per disputar la cinquena jornada de lliga; esperem que la intensitat i les ganes siguin com les d’avui.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada