CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 17 de desembre del 2011

UN EMPAT PER DESPEDIR L’ANY



CE Mercantil 2-2 Barbera Andalusia
Marc 8’
Aitor 19’

Aquest dissabte a dos quarts d’onze del matí al Municipal Arrahona - Merinals, el Pre Benjamí Groc ha jugat l’últim partit de l’any; el rival era el quart classificat, el Barbera Andalusia, equip que tot i els seus irregulars resultats està sumant molts punts. Els blaugranes han sortit molt forts hi han dominat amb molta autoritat la primera part, on s’han aconseguit els dos gols i, pràcticament, han tancat al rival al seu camp, però els primers minuts de la segona part, l’equip ha baixat una mica i els visitants, aprofitant dos errades dels locals, han aconseguit empatar. Els últims minuts els Mercantilistes han tornat a dominar, però la falta d’encert de cara a gol els ha privat de sumar els tres punts. Tot i l’empat els nois del Genís i la Vane han fet un gran partit, amb una alta intensitat i un gran joc; a part, de tornar a marcar en una jugada d’estratègia en el llançament d’un corner. L’equip acaba l’any en tercera posició, amb un balanç de sis victòries, dos empats i una derrota, amb quaranta-quatre gols a favor i només nou en contra, és a dir, una mitjana d’un gol encaixat per partit. Uns números força bons.
El CE Mercantil ha iniciat el partit amb l’Arnau a la porteria, el Cristian i el Cesc a la defensa, el Marc de mig centre, l’Hugo i l’Anthony a les bandes i a dalt, en busca del gol, el Víctor; a la banqueta esperaven impacients per entrar al camp l’Aitor, el Guillermo, el Pol, l’Àlvaro i el Ruben, que debutava avui en partit oficial.
Des del xiulet inicial els blaugranes s’han posat a la feina hi han començat a fer una forta pressió als de Barbera, i fruit d’això han arribat les primeres arribades a la porteria contrària; l’Hugo, el Víctor i el Scuri s’han associat per crear la primera ocasió de gol, però el xut del “nou” Mercantilsta ha sortit a fora per poc. Poc desrpés, el Scuri i l’Hugo han fet una gran paret que ha acabat amb un fort xut d’aquest últim, però el resultat, tan sols, ha estat un corner a favor. El Víctor, al set, ha tingut la seva segona ocasió, però el porter, amb una bona aturada, ha evitat el gol. Els locals estaven buscant el gol, i al minut vuit han obtingut la seva recompensa. En un corner des de la banda dreta s’ha fet la jugada assajada, on l’Anthony ha cedit a l’Hugo, aquest li ha tornat i el capità blaugrana l’ha passat al Víctor, que amb un fort xut ha obligat al porter a fer una bona aturada, però el refús ha parat als peus del Scuri, que només, amb un toc suau, ha posat el un a zero en el marcador. L’equip ha seguit dominant i l’Hugo, l’Anthony i l’Àlvaro han disposat de més ocasions de gol, però avui, la pilota, li costava més del compte acaba al fons de la xarxa. No ha estat fins al minut dinou, que el Ruben, amb una gran passada, ha cedit la pilota l’Aitor, que aquest, que segueix amb ratxa de cara a gol, ha marcat el segon gol de l’equip. Abans d’arribar al descans, els visitants, han tingut la seva primera ocasió de gol, però l’Arnau, molt atent, l’ha aturat sense dificultats.
La segona part ha agafat una mica adormits als locals i el Barbera ha disposat de quatre ocasions de gol; dues d’elles, provocades per dos errors individuals dels jugadors blaugranes, han acabat amb gol, i les altre dues, s’han trobat amb dues grans parades de l’Arnau. Poc a poc els locals han tornat a dominar el partit i amb una mica de sort s’haguessin emportat els tres punts, però les ocasions de l’Àlvaro, de l’Hugo, de l’Anthony, del Marc o del Ruben, han acabat a fora o a les mans del porter, i amb l’empat a dos gols s’ha arribat al final del partit.
Un punt que serveix per acomiadar aquest any dos mil onze amb un bon sabor de boca pel bon futbol vist aquest matí al Municipal Arrahona – Merinals.
Aquesta setmana l’equip seguirà entrenant, però la següent tindrà festa. El dilluns dia dos, els entrenaments tornaran a la normalitat, ja que el dissabte set de gener, els Grocs tenen un difícil compromís al camp del Ripollet.
Fins llavors, Bones festes i Feliç Any Nou.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada