CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 21 de gener del 2012

REMUNTADA I GOLEJADA

CE Mercantil 7-3 Cercle Sabadellès
Àlvaro 12’, 18,
Aitor 17’, 39’
Hugo 10’
Marc 15’
Víctor 28’

El Pre Benjamí Groc del CE Mercantil ha jugat aquest dissabte a dos quarts d’onze del matí al Municipal Arrahona – Merinals, la tretzena jornada de lliga, última de la primera volta; el rival ha estat el setè classificat de la lliga, el Cercle Sabadellès. Aquests, en els primers sis minuts, s’han posat amb un zero a dos a favor, però els jugadors de la Vane i el Genís, amb tres grans quarts, especialment el segon, on s’han aconseguit quatre gols, han donat la volta al marcador, i tot i rebre un altre gol, els tres punts s’han quedat a casa amb un marcador final de set gols a tres. La base de la remuntada ha estat la solida defensa, composta pel Cesc, el Guillermo i el Cristian, un gran encert de cara a porteria, i sobretot, una gran actitud, fet que en el primer quart no s’ha donat. Aquesta victòria fa que l’equip acabi la primera volta de la lliga amb dotze partits jugats, vuit victòries, tres empats i una derrota, amb cinquanta-sis gols a favor i quinze en contra.
El CE Mercantil ha iniciat el partit amb el Pol de porter, el Cristian i el Guillermo de defenses, el Marc al mig centre, a les bandes el Hugo i el Ruben i en punta el Víctor; a la banqueta estaven el Aitor, el Cesc, l’Anthony i l’Àlvaro.
El Mercantil, tot i el dolent quart, ha tingut les dues primeres ocasions de gol del partit; el Víctor amb un xut desviat, i el Hugo, amb un llançament massa creuat, haguessin pogut avançar als locals, però els visitants, en les dues primeres clares ocasions de gol no han fallat, i al minut sis, el marcador indicava un zero a dos. Això ha afectat als blaugranes durant un parell de minuts, però ben aviat s’han posat a jugar a futbol i han arribat algunes ocasions de gol, com les dues del Ruben, la del Hugo, o el pal del Víctor; no ha estat fins al minut deu, últim del primer quart, que el Hugo, amb un xut des de la frontal de l’àrea ha retallat les distàncies en el marcador. El segon quart ha estat espectacular, ja que a part d’una gran intensitat, un bon tracte de la pilota i un gran encert rematador, els Mercantilistes han donat la volta al marcador aconseguint quatre gols. L’Àlvaro, en un corner d’estratègia, que aquesta temporada ja és el tercer gol que s’aconsegueix amb aquesta jugada, ha empatat el partit al minut dotze. Al quinze, el Marc, amb la cama esquerra, ha aprofitat un refús després d’una gran jugada de l’Anthony per la banda esquerra per fer el tres a dos. Al disset, l’Aitor, el màxim golejador de l’equip, ha fet el quart en aprofitar una assistència del Marc, i en el divuit, l’Àlvaro feia el seu segon gol del partit i deixava el marcador en un cinc a dos abans del descans.
La segona part ha començat com havia acabat, però amb el Cercle una mica més ofensiu, però avui, el Cristian, el Guillermo i el Cesc, han fet un gran treball, hi han evitat que el Pol tingues molta més feina. En canvi, l’equip, ofensivament estava treballant bé, amb una gran circulació de pilota, obrint molt bé el camp i donant molta profunditat al joc; això ha generat ocasions de gol. La primera ha estat del Víctor, però el porter, molt segur, l’ha aturat. El Hugo, al minut vint-i-vuit, ha provocat un penal, però aquest, no ha estat transformat, però en la següent jugada, la gran pressió del Víctor sobre el porter visitant ha provocat que aquest, amb un refús, impactes la pilota en el cos del davanter blaugrana, i la pilota s’ha introduït lentament al fons de la xarxa, era el sis a dos. Al trenta-tres, en una jugada amb molts rebots, el Cercle ha marcat el tercer gol, però l’Aitor, en l’últim minut del partit i amb una gran jugada individual, ha fet el seu segon gol i el setè de l’equip, tancat el marcador amb el definitiu set a tres.
Exceptuant el primer quart, els Grocs han fet un bon partit i s’ha vist reflectit el bon treball que realitzen durant tots els entrenaments.
La pròxima setmana s’inicia la primera volta, i els Mercantilistes rebran a l’etern rival, el CE Sabadell. El partit es disputarà al Municipal Arrahona – Merinals a les onze del matí; esperem que els Grocs iniciïn la segona volta amb les mateixes sensacions que han acabat aquesta primera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada