CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 28 de gener del 2012

SIS GOLS PER GUANYAR EL DERBI SABADELLENC


CE Mercantil 6-2 CE Sabadell
Anthony 1’
Guillermo 10’
Aitor 25’
Víctor 31’
Àlvaro 33’
Hugo 35’

La catorzena jornada de lliga, primera de la segona volta, el Pre Benjamí Groc del CE Mercantil, ha jugat el derbi sabadellenc, és a dir, un Mercantil contra Sabadell; el partit s’ha jugat aquest dissabte al municipal Arrahona – Merinals a les onze del matí. Els blaugranes han començat molt bé i en el primer quart han tancat al rival al seu camp i s’han avançat amb un dos a zero, però en el segon, els visitants, han aconseguit empatar el partit, deixant als blaugranes sense poder realitzar cap clara ocasió de gol. El tercer i últim quart els Mercantilistes han tornat a dominar i tan sols, el Sabadell, ha pogut arribar dues ocasions a la porteria defensada pel Pol, però totes dues han estat molt fàcils d’aturar pel porter blaugrana; per contra, els nois de la Vane i el Genís han aconseguit quatre gols, tots ells aconseguits amb molta qualitat. Tres punts més per seguir a dalt.
EL set inicial del Mercantil ha estat el següent: a la porteria el Pol, de defenses el Cristian i el Guillermo, de mig el Marc, a les bandes l’Anthony i l’Àlvaro, i en punta l’Aitor; a la banqueta hi havia el Cesc, el Hugo, el Víctor i el Ruben.
El partit ha començat molt bé pels locals, ja que en el primer minut i en una jugada d’estratègia de corner, l’Anthony, ha aprofitat un refús per creuar al pilota i fer el un a zero. Tot i el domini dels següents minuts, el Mercantil no ha tingut cap clara ocasió de gol fins al vuit, on l’Aitor, amb un col·locat xut després d’una altre gran jugada d’estratègia, ha fet que el porter del Sabadell tingues que fer una gran intervenció per evitar el segon gol, que aquest ha arribat dos minuts més tard, quan el Guillermo, des de quasi mig camp, ha xutat hi ha col·locat la pilota a l’esquadra del porter, deixant el marcador amb el dos a zero. El Sabadell ha sortit molt fort durant el segon quart i no ha deixat que els blaugranes poguessin jugar còmodes, a més de marcar dos gols i empatar el partit. El primer ha estat amb una ràpida contra al minut dotze, i el segon després d’aprofitar un mal refús de la defensa local al divuit. La segona part ha estat una història diferent a la d’aquests últims deu minuts, perquè el Mercantil, amb un bon joc, especialment els últims deu minuts, ha dominat l’esfèrica i no ha permès que el Sabadell tingues cap ocasió de gol. El minut cinc, el Ruben, ha avisat amb un fort xut, que ha sortit a fora per poc; però l’Aitor, al següent minut no ha fallat, i amb un col·locat xut ha fet el tres a dos. Tres minuts més tard, l’Anthony ha fet una gran jugada per la banda esquerra, però el seu centre no ha estat rematat pel Ruben per ben poc, i un minut més tard, el mateix Anthony ha provat fortuna, però el seu llançament ha sortit a fora per poc. L’Àlvaro estava amb ganes i al minut trenta ha fet una espectacular jugada individual des del mig del camp, però la seva acció ha acabat en corner; ell mateix la tret hi ha penjat la pilota al centre de l’àrea, on el Víctor, amb un gran remat de cap ha fet el quatre a dos. Dos minuts més tard i després d’una recuperació del Marc, l’Àlvaro s’ha tret de la butxaca un espectacular xut des del mig del camp hi ha enviat la pilota la fons de la xarxa, era el cinc a dos. El Cristian, poc després, ha intentat la mateixa jugada, però aquesta vegada la pilota ha sortit a fora per poc. El Hugo s’ha volgut sumar a la festa i amb una gran jugada per la seva banda, l’esquerra, s’ha anat quedant sense angle, però amb un xut de molta qualitat, ha fet el sisè gol, hi ha tancat el marcador amb el definitiu sis a dos.
La pròxima setmana els Grocs descansen, però faran un partit de preparació contra el Pre Benjamí “B” Vermells el dissabte al matí, per poder preparar de la millor manera possible el important partit que tindran dintre de dues setmanes, ja que rebran al líder de la lliga, el Can Rull; el partit, si res no canvia, es jugarà el dissabte quatre de febrer a dos quarts d’onze del matí al municipal Arrahona – Merinals; serà un gran partit de futbol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada