CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 14 de gener del 2012

VICTÒRIA AL CAMP DEL LÍDER


CD Llano 0-2 CE Mercantil
Guillermo 18’
Àlvaro 28’

Els Grocs afrontaven la dotzena jornada de lliga amb la necessitat de sumar els tres punts, ja que després dels dos últims partits que havien acabat amb empat, no es podien permetre que els dos primers classificats de la lliga s’escapessin. El partit era complicat, perquè el rival, el Llano, era el líder indiscutible de la classificació, amb deu victòries, un empat i cap derrota. Els blaugranes, han arribat a Can Puiggener amb les idees clares de com afrontar el partit, amb moltes ganes i fent un futbol fàcil, i així ha estat com s’han aconseguit aquests tres importants punts, amb els gols del Guillermo i de l’Àlvaro.
El CE Mercantil ha iniciat el partit amb el Víctor de porter, els defenses Cristian i Guillermo, el mig centre Marc, els interiors Pol i Anthony i l’Àlvaro com a davanter; a la banqueta estaven l’Aitor, el Cesc, el Hugo i el Ruben.
EL Llano ha sortit molt fort, i en el primer minut, i fruit d’una jugada per la banda esquerra, ha arribat la primera ocasió de gol, però la pilota, per sort blaugrana, s’ha estavellat al pal. Tan sols ha estat una jugada, perquè ràpidament, els visitants, han començat a dominar el joc i ha tingut les primeres ocasions de gol. L’Aitor, al minut catorze, ha cedit la pilota al Hugo, que aquest amb un bon remat, ha tornat a obligar al porter a fer una bona intervenció. El mateix Hugo i un minut més tard ha fet una gran jugada per la banda esquerra, però el seu centre, no ha estat aprofitat ni per l’Aitor ni pel Guillermo. El Llano, entremig d’aquestes accions, ha tingut alguna que altre ocasió, però totes elles han estat ben aturades pel porter Víctor. A falta de dos minuts pel final de la primera part, el Hugo, molt actiu fins al moment, ha fet una gran passada a l’espai pel Guillermo, que l’ha deixat sol davant del porter i no ha perdonat hi ha posat el zero a un en el marcador. Poc després ha arribat el xiulet de l’àrbitre indicant el descans.
La principal novetat a la segona part ha estat a la porteria Mercantilista, on el Víctor ha deixat el seu lloc al Pol, que aquest, més tard, ha estat decisiu amb tres bones intervencions. Però abans, el Llano, ha tornat ha sortir molt fort, hi ha tingut la primera ocasió de gol, però el seu xut ha sortit desviat. En el següent minut, el Marc i el Víctor, han tingut un dos contra un, però no l’han sabut resoldre, i el porter local, sense problemes, ha aturat la pilota. El següent minut, el Víctor, ha tingut una bona ocasió de gol després d’una bona assistència de l’Àlvaro, però el xut, ha sortit a fora. Els següents minuts han estat claus per la victòria visitant, ja que el Llano ha tingut dues grans ocasions de gol, però el Pol, amb dues intervencions espectaculars, ha evitat l’empat de l’equip local; a més, en el minut vint-i-vuit, l’Àlvaro, amb un fort xut, a fet el zero a dos després d’una bona passada del Víctor. Faltaven poc més de deu minuts pel final i tot feia pensar que els locals farien passar una mala estona als visitants, però tret d’un parell d’accions, molt ben aturades pel Pol, els nois del Genís i la Vane, no han perdut mai la posició, i inclús, amb un parell de bones oportunitats, haguessin pogut ampliar el marcador, però aquest ja no s’ha mogut i per tant, el Mercantil, ha tornat a casa amb tres punts molt importants.
La pròxima setmana, el Cercle Sabadellès, cinquè classificat, visitarà el Municipal Arrahona – Merinals per enfrontar-se al Pre Benjamí Groc; el partit es disputarà a dos quarts d’onze del matí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada