CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 14 d’abril del 2012

DERROTA PER LA MÍNIMA


Barbera Andalusia 1-0 CE Mercantil

Després de la setmana de descans, el Pre Benjamí Groc del CE Mercantil ha tornat a la competició, i ho ha fet en un dels camps més difícils del campionat, el del Barbera Andalusia, situat actualment en la quarta posició. El partit ha començat amb un clar domini local, però poc a poc, els visitants s’han tret la pressió de sobre, i sobretot en la segona part, i especialment en l’últim quart, els blaugranes s’han apropiat de la pilota, i han creat forces ocasions de gol, dues d’elles molt clares, però avui la sort no ha estat al costat dels Mercantilistes, i el Barbera, amb un solitari gol, s’han quedat amb els tres punts en joc. Tot i la derrota s’ha de ser positiu, ja que l’actitud, la intensitat i el bon joc, segueix anant en augment.
El CE Mercantil ha iniciat el partit amb el Pol a la porteria, el Guillermo i el Cristian a la defensa, el Marc al mig centre, a la dreta l’Àlvaro, a l’esquerra el Ruben, i en punta d’atac l’Anthony; a la banqueta estaven l’Aitor, el Cesc, el Hugo i el Víctor.
El Barbera ha començat molt fort, i en el sisè minut de joc ja ha tingut la primera clara ocasió de gol, però el Pol, molt atent, la desviat a corner; en el següent minut, els locals han tingut la segona ocasió, però aquesta ha sortit molt desviada. Els Grocs no han pogut crear cap ocasió fins al minut deu, que aquí s’han tingut dos corners seguits a favor; el segon ha estat on s’ha creat més perill, però el Ruben no ha pogut rematar des del interior de l’àrea. El partit s’anava igualant, però en el minut quinze i després de un llançament de falta mal defensat pels blaugranes, el davanter local, des del interior de l’àrea, s’ha trobat la pilota, i amb un potent xut ha batut al Pol. Aquí el partit ha començat a canviar i els Grocs, cada vegada estaven millor; al disset, en una pilota robada pel marc, ell mateix ha cedit a l’Aitor, que per ben poc no ha pogut culminar la jugada amb un xut a porteria. En la següent jugada i gràcies a un corner servit per l’Aitor, el Marc ha rematat, però el seu xut ha sortit alt. A les acaballes de la primera part, els locals han tingut l’última clara ocasió de gol del partit, però el Pol, amb dos temps, ha aturat la pilota.
La segona part ha començat i ha acabat amb un clar dominador del joc, el CE Mercantil; l’Àlvaro ha estat el protagonista de la primera jugada de perill, que ha estat per la banda esquerra hi ha cedit la pilota al Víctor, que aquest amb un xut molt ajustat ha estat a punt de marcar, però la pilota ha sortit a fora per ben poc. Dos minuts més tard, el Guillermo ha tret una falta que ha estat rematada pel Víctor, però la pilota s’ha perdut per la línea de fons. Faltaven deu minuts pel final i els Grocs s’han bolcat a l’atac, i el Barbera no ha passat del mig del camp; s’han tingut moltes ocasions, però les més clares han estat les tres de l’Aitor, dues en pilotes a l’espai que li ha faltat poc per arribar i la tercera després d’una gran jugada individual del Marc, que la pilota ha rebotat a la tíbia de l’Aitor i no ha agafat la suficient força per entrar, tot i estar a un metre de la línea de gol. Els visitants ho seguien intentant, mitjançant l’Aitor, el Marc, el Hugo i l’Àlvaro, que aquest últim ha estat el protagonista de l’última jugada; ha agafat la pilota al mig del camp, i després de driblar a tres defensors ha estat placat a la frontal de l’àrea i l’àrbitre ha xiulat falta; ell mateix la xutat amb totes les ganes del món, però la pilota ha sortit per sobre del travesser. Segons després el col·legiat ha xiulat el final del partit.
A pesar de la derrota i com s’ha dit anteriorment, l’equip segueix a un bon nivell i només necessita sumar un punt en els últims tres partit per assegurar-se l’objectiu marcat al finalitzar la primera volta, la tercera posició. La primera oportunitat la tindran el pròxim dissabte, on a dos quarts d’onze rebran la visita del Ripollet, equip amb el qual es va empatar a tres en el partit de la primera volta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada