CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 28 d’abril del 2012

UN BON PARTIT DE FUTBOL



CE Mercantil 2-3 CD Llano de Sabadell
Anthony 24’              
Víctor 35’

El Pre Benjamí Groc del CE Mercantil i el Llano de Sabadell, tercer i segon classificat de  la lliga respectivament, han jugat aquest dissabte al matí un molt bon partit de futbol; l’encontre corresponia a la vint-i-cinquena jornada de lliga, i afectes de classificació no tenia cap transcendència, ja que tots dos equips ja tenen la seva posició matemàticament assegurada. Tots dos equips han jugat bé, i el partit ha tingut una estona per cada equip; els visitants han començat dominant i això els ha permès situar-se amb un clar zero a tres, però poc a poc, els locals, han començat a dominar el partit, hi han retallat les distàncies fins el dos a tres final.
El CE Mercantil ha iniciat el partit amb el Pol a la porteria, els defenses Guillermo, Cristian i Hugo, els mig centres Anthony i Ruben i com a jugador més avançat el Marc; a la banqueta estaven el Cesc, l’Àlvaro i el Víctor.
El Llano ha sortit molt fort, i en un corner al minut tres, ha provocat el zero a un, ja que el gol ha estat en pròpia porta dels locals. El domini era dels visitants, però els locals han tingut alguna que altre opció, com les del Marc; la primera al minut quatre, que el porter s’ha avançat abans de que pogués xutar, i la segona després d’una gran jugada col·lectiva, que el xut del vuit blaugrana ha estat fluix. El Llano, en la seva segona arribada amb perill, ha fet el segon gol, quan en la sortida de pilota des de la defensa blaugrana, s’ha perdut la pilota, i l’Èric, el millor jugador visitant, no ha perdonat. Poc a poc, els Mercantilistes anaven tenint més la pilota i fent-la circulant amb força criteri, i així ha arribat l’ocasió de l’Àlvaro, on el seu xut ja sortit a fora per poc. El mateix Àlvaro, poc després i en una jugada individual ha tingut una altre ocasió, però el seu xut ha acabat en corner. El Llano, que en els últims minuts no havia arribat a la porteria defensada pel Pol, s’ha aprofitat d’una errada en el marcatge en un fora de banda, per fer el tercer, també obra de l’Èric. Aquest gol ha afectat als locals, que en els cinc minuts que restaven pel descans no han creat més perill.
La segona part ha estat diferent i el Mercantil ha estat el principal dominador del partit, tot i que els de Can Puiggener, amb ràpides contres ha creat perill, però el Pol ha estat molt bé, hi ha fet dues aturades de gran mèrit. En el vint-i-quatre, els Grocs han tingut la seva recompensa pel treball ben fet, i l’Anthony, molt intel·ligent, ha robat la pilota als defenses hi ha definit amb molta elegància per fer el primer gol local. El gol ha donat ales i s’ha disposat d’alguna que altre ocasió, com la de l’Àlvaro al minut trenta-dos, però el seu xut s’ha anat al lateral de la xarxa; en canvi, un minut més tard i després d’una gran passada del deu Mercantilista, el Víctor ha fet el segon gol local, després de fer un túnel al defensa i creuar molt bé la pilota. En els últims minuts s’ha intentat, però el marcador no s’ha mogut, i els Grocs han rebut la seva segona derrota com a locals.  No s’ha puntuat, però les sensacions són molt més bones que en els darrers partits i la línea de l’equip segueix creixent.
Aprofitant el dia festiu de primer de maig, els Grocs es desplaçaran fins a Granollers, més concretament al Municipal 1 de maig, per participar en el torneig que organitza cada any l’Atlètic Vallès. El primer partit serà a dos quarts d’onze.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada