CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dimarts, 1 de maig del 2012

EL PRE BENJAMÍ GROC CAMPIÓ DEL VI MEMORIAL ORIOL PIERA



El Pre Benjamí Groc del CE Mercantil ha aprofitat el dia festiu del treballador per participar en el torneig VI Memorial Oriol Piera, que cada any organitza l’Atlètic Vallès, equip de la ciutat de Granollers. Els Grocs han fet un excel·lent torneig i s’han proclamat campions, guanyant els quatre partits disputats, marcant vint gols i encaixant-ne tan sols dos, tots dos a la final.
Els jugadors que han participat en el torneig han estat el John, com a porter, i el Pol, Cristian, Guillermo, Hugo, Marc, Anthony, Àlvaro, Víctor i el Ruben, com a jugadors de camp. El Genís i el Jose han estat els entrenadors.
Els Grocs estaven enquadrats al grup A, juntament amb l’Atlètic Vallès, el Masnou i el Jabac i Terrassa, equip amb el qual s’ha debutat. El partit, per la categoria de la entitat Terrassenca, es preveia igualat, però els blaugranes han fet un molt bon partit, i s’ha imposat amb molta claredat, amb un resultat final de set gol a zero. Els golejadors han estat el Víctor, amb un hattrick, i el Hugo i el Marc amb dos gols cadascun.
El segon partit ha estat més complicat que el del debut, i el rival, el Masnou, ha posat les coses més difícils als Sabadellencs, que fins a falta de cinc minuts pel final no han pogut marcar; el Víctor ha estat l’autor, i també s’ha encarregat de fer el segon a les acaballes del matx amb una excel·lent vaselina a passada del Hugo, jugador que també l’havia assistit en el primer gol.
El tercer partit els enfrontava al amfitrió, l’Atlètic Vallès; el partit ha estat molt còmode, i jugant a mig gas, els blaugranes han golejat als de Granollers amb un resultat de vuit gols a zero, gols marcats per l’Anthony i el Guillermo, amb dos gols, el Hugo, l’Àlvaro, el Pol  el Cristian. Amb aquest resultat, els Grocs han aconseguit el bitllet per la final, hi ho ha fet amb uns excel·lents registres, disset gols marcats i cap en contra; a més tots els jugadors de camp han aconseguit marcar, com a mínim, un gol.
Abans de la final, que era a dos quarts de cinc, tot l’equip ha anat a dinar a fora de les instal·lacions per agafar forces i fer grup per preparar l’últim partit del torneig.
El rival de la final ha estat el Vilassar de Mar, que abans havia deixant en darrera al Barbera, al Sentmenat i l’Olímpic Garriga.
El partit ha estat molt intens i disputat per tots dos equips, on s’ha vist dues remuntades, una per cada equip. El Marc, al tercer minut de joc i amb un xut des de la frontal de l’àrea després d’una bona assistència de l’Anthony, ha fet el primer gol de l’encontre, però el Vilassar, amb dos gols als minuts cinc i onze, aquest últim un gran gol per l’esquadra, ha capgirat el marcador. Els Grocs no han baixat els braços i han seguit lluitant fins al final, i això ha tingut la seva recompensa. Al minut disset, el Marc, amb una gran contra, ha empatat el partit, i el mateix Marc, feia el seu tercer gol del partit dos minuts més tard per culminar la remuntada, i així donar el títol als Mercantilistes, que ho han celebrat a l’altura del torneig que han realitzat. 
Felicitats a tots els jugadors.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada