CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 5 de maig del 2012

VICTÒRIA PER ACOMIADAR LA LLIGA



Cercle Sabadellès 3-5 CE Mercantil
Víctor 14’, 16’
Ruben 13’
Marc 37’
P.P. 38’


El Pre Benjamí Groc del CE Mercantil ha jugat, aquest dissabte al migdia, l’últim partit de la lliga; ho ha fet a les instal·lacions del Cercle, per enfrontar-se al cinquè classificat, el Cercle Sabadellès. El partit ha estat molt igualat, tot i que les ocasions de gol més clares han estat per part blaugrana. Els Grocs han sentenciat el partit amb un gran últim quart.
El CE Mercantil ha iniciat el partit amb el Pol de porter, el Cesc i el Guillermo de defenses, l’Anthony al mig centre, l’Àlvaro i el Hugo a les bandes i en punta l’Aitor; a la banqueta estaven el Cristian, el Marc, el Víctor i el Ruben.
El partit no ha començat bé, ja que als trenta segons, i a causa d’un malentès entre la defensa i el porter, han regalat el primer gol al Cercle. L’equip s’ha refet ràpidament i ben aviat ha arribat les primers ocasions de gol. El Guillermo, al quatre, ha estavellat una falta al pal, i l’Aitor, en el següent minut, no ha encertat en el remat després d’una passada de l’Anthony. Al nou, l’Aitor ha provocat un penal, que l’ha executat l’Anthony, però el porter, molt atent l’ha aturat. El Cercle de tant en tant s’acostava a les immediacions de l’àrea blaugrana, però sense excessiu perill. Al tretze, i en una jugada d’estratègia de corner, el Ruben ha aprofitat un refús del porter per empatar el partit. Aquí han arribat els millors minuts dels visitants, i en el quinze, el Víctor ha aprofitat una bona jugada del Marc per la banda esquerra, per fer el segon gol. El mateix Víctor, que segueix en ratxa des del torneig del passat dimarts, ha fet el un a tres en una jugada semblant a la del segon gol. A falta d’un minut pel final, el Cercle, amb un potent xut des de la frontal de l’àrea, ha retallat les distàncies.
La segona part ha començat amb un Mercantil bolcat a l’atac i on s’han creat nombroses ocasions de gol, on algunes d’elles han estat molt clares; aquestes han estat del Marc, al vint-i-un, dues de l’Aitor, que no ha encertat en el remat final, o la del Cristian, amb un xut llunyà que ha sortit desviat. En canvi, el Cercle, que no havia creat perill, ha fet el tres a tres al minut vint-i-sis, on en un corner, no s’ha pogut refusar bé la pilota i el davanter local ha estat molt ràpid per posar al pilota al fons de la xarxa. L’equip ha seguit bé, jugant la pilota des del darrera i amb múltiples combinacions; gràcies això s’han creat ocasions, que una d’elles ha acabat en corner, que ha estat executat pel Marc, la pilota ha tocat a un defensor local i s’ha introduït al fons de la xarxa, era el tres a quatre. Poc després, en el trenta-vuit, una bona jugada del Ruben per la banda dreta ha acabat amb un centre, que el Víctor no ha pogut rematar, però el defensa que venia molt ràpid, s’ha trobat la pilota als peus i la col·locat a l’escaire del porter, fent el tres a cinc i sentenciant el partit.
Com s’ha dit anteriorment avui s’ha jugat l’últim partit de lliga, on els Grocs han disputat vint-i-quatre partits, dels quals han guanyat setze, n’han empatat quatre i n’han perdut també quatre, marcant cent tres gols i encaixant-ne només trenta-tres; per tant, podem dir que al temporada dels Grocs ha estat més que bona.
Les següents setmanes es disputaran partits amistosos i torneigs, dels quals s’anirà informant periòdicament.
El pròxim cap de setmana disputaran un triangular amb dos equips del Martorell; els partits es jugaran a casa i el primer partit del Grocs és jugarà a les dotze.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada