CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 12 de maig del 2012

EL PRE BENJAMÍ GROC GUANYA EL TRIANGULAR CONTRA DOS EQUIPS DEL MARTORELL



CE Mercantil 5-0 Martorell “C”
Marc 3’7’, 9’
Hugo 4’
Víctor 13’

CE Mercantil 2-1 Martorell “B”
Ruben 7’
Aitor 18’

Els Grocs, una vegada finalitzada la lliga, han començat a jugar partits amistosos, i avui han començat amb un triangular contra dos equips del Martorell. Els partits s’han disputat aquest dissabte al matí al Municipal Arrahona – Merinals. El primer partit els ha enfrontat al Martorell “C”, i els locals han estat molt superiors, i amb una maneta de gols, han guanyat el partit. El segon encontre ja ha estat més difícil, tot i que el resultat no reflexa el bon joc realitat pels blaugranes, però amb un dos a un, també han aconseguit la victòria.
L’equip dels Grocs que avui ha jugat el triangular ha estat el següent: com a porters, el Pol i el Ivan, els defenses Cristian, Cesc i Guillermo, els migcampistes Hugo, Ruben, Anthony, Víctor i Àlvaro i els davanters Marc i Aitor.
El primer partit ha començat amb un domini total dels locals, que ja al minut dos han disposat de la primera ocasió de gol, que el Cristian ha xutat desviat, una falta comesa pel Marc. El següent minut, el Marc ha culminat una gran jugada col·lectiva entre l’Àlvaro i el Hugo, per fer el primer gol del partit. Un minut més tard, el Marc i el Hugo han fet una gran paret, i aquest últim, amb un bon xut ha fet el segon. Al setè minut de joc, el Marc, després de robar la pilota al defensa, ha regatejat el porter hi ha fet el tercer. El mateix Marc a fet el seu hattrick al minut nou, quan amb un bon colpeig amb el interior del peu, ha batut al porter. El cinquè ha arribat al minut tretze, hi ha estat obra del Víctor en rematar molt bé una bona passada de l’Anthony. Els últims minuts s’hagués pogut ampliar el marcador, ja que un gran Cesc per la banda dreta ha creat molt perill, però les dues ocasions més clares han acabat a les mans del porter i al pal.
El segon partit ha començat també amb un domini local, però ni tan còmode com en el primer. L’Àlvaro, amb una jugada individual, ha creat la primera ocasió de gol, i el Hugo, amb una jugada per la banda esquerra ha cedit al Ruben, que aquest, amb un xut que ha sortit fluix no ha pogut marcar; poc després, el Ruben ha tornat ha xutar, però aquesta vegada amb un fort i col·locat xut ha aconseguit marcar el primer. Tan sols dos minuts més tard, el Martorell, en una de les poques ocasions de gol que han disposat, han realitzat una bona contra, i el Pol no ha pogut evitar l’empat. El següents dos minuts, els visitants s’han apoderat de la pilota, hi han disposat d’una ocasió de gol, però el seu xut ha sortit alt. A partir d’aquí els Grocs han tornat ha dominar hi han creat bones ocasions de gol, com les del Víctor, l’Aitor o l’Anthony, algunes d’elles creades per un valent Guillermo, que des de la defensa s’ha incorporat amb molt de criteri a l’atac. No ha estat fins a falta de dos minuts, que l’Aitor només ha tingut que tocar la pilota per fer el segon gol, ja que l’Anthony, amb una gran jugada individual per la banda esquerra, li ha cedit el gol amb bandeja. A l’últim minut hagués pogut arribar el tercer, però el remat de cap del Víctor ha centre de l’Aitor, ha sortit per sobre del travesser.
La pròxima setmana els Grocs jugaran un amistós a casa contra el Pre – Benjamí Blanc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada