CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 31 de març del 2012

SISENA VCTÒRIA CONSECUTIVA


CE Mercantil 9-1 UE Castellar
Aitor 8’                       
Marc 11’
Anthony 13’, 14’
Cristian 15’
Àlvaro 16’, 18’, 33’
Víctor 30

El Pre Benjamí Groc del CE Mercantil, amb la victòria d’aquesta jornada, ha aconseguit el sisè partit seguit guanyat, la ratxa més llarga del que va de temporada. El partit s’ha disputat al Municipal Arrahona – Merinals a un quart de dotze, i el rival, el Castellar, equip entrenat per un gran amic del entrenador blaugrana. El partit ha estat dominat totalment pels locals, i el gol visitant ha estat aconseguit en una de les poques ocasions de les que han disposat. Avui s’ha tornat a veure una millora en el joc col·lectiu de l’equip, on s’ha intentat tocar i obrir el camp, per poder crear superioritat en banda contrària. En resum, ha estat un partit força complet dels Grocs.
El CE Mercantil ha iniciat el partit amb el Pol sota pals, el Guillermo i el Cristian al eix de la defensa, el Marc com a mig centre, el Hugo i el Ruben a les bandes  en punta d’atac l’Aitor; a la banqueta estaven el Cesc, l’Anthony, l’Àlvaro i el Víctor.
El partit ha començat amb uns Grocs bolcats a l’atac, però amb un Castellar molt ben posicionat; la primera ocasió no ha arribat fins al cinquè minut de joc, quan l’Aitor, quan estava a punt de xutar, li han pres la pilota. Però al vuit, amb una excel·lent passada del Cristian, l’Aitor no ha fallat, hi ha fet el un a zero creuant molt bé la pilota. Al onze, amb un llançament de falta indirecta, l’Anthony ha tocat perquè el Marc, amb un gran xut, fes el segon gol del matí. L’Àlvaro, amb una gran assistència, ha deixat sol a l’Anthony, que aquest, amb molta tranquil·litat ha fet el tercer. Un minut més tard, l’Anthony, ha robat una pilota, i ell mateix, amb l’exterior del peu, ha marcat el seu segon gol i el quart de l’equip. Al minut quinze, el Cristian, que encara no havia marcat cap gol, a causa de la seva posició al camp, ha llançat magistralment una falta, hi ha posat el cinc a zero en el marcador. Al disset, l’Anthony li ha tornat l’assistència a l’Àlvaro. Que aquest no ha desaprofitat per fer el seu primer gol; només dos minuts més tard, l’Àlvaro, després de robar una pilota i regatejar-se al porter ha fet set a zero i el seu doblet. Amb aquest marcador s’ha arribat al descans.
La segona part no ha estat tan vistosa ni ha tingut el mateix ritme que la primera, i això ha permès al Castellar disposar de més arribades a l’àrea. La primera ha estat molt ben aturada pel Pol, però la segona, el mig centre visitants, s’ha tret de la màniga un gran xut, que el Pol, no ha pogut aturar. Poc a poc, l’equip ha anat agafant més ritme, i en els últims deu minuts s’han vist dos gols més; el primer ha estat marcat pel Víctor amb un xut creuat en una jugada de llançament de banda al minut trenta, i el segon ha estat al minut trenta-tres amb una gran jugada individual de l’Àlvaro, que ha acabat amb un gran xut.
Els Grocs, durant els pròxims deu dies descansaran, ja que hi ha les vacances de Setmana Santa, i tornaran a la feina el dimecres onze d’abril per preparar els últims compromisos de lliga, que seran contra equips de la part alta de la classificació.
Esperem que tingueu una bona Setmana Santa i que descanseu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada