CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 18 de març del 2012

MOLT PATIMENT, PERÒ VICTÒRIA


CE Mercantil 3-1 Sabadell Nord
Aitor 11’, 39’
Hugo 20’

El Sabadell Nord, quart classificat i tercer màxim realitzador de la lliga, ha visitat aquest dissabte al matí el Municipal Arrahona – Merinals per enfrontar-se al Pre Benjamí Groc; el partit corresponia a la vintena jornada de lliga i s’ha jugat a les dotze del migdia. Ha estat un partit molt igualat, on el resultat més just hagués estat un empat, però els blaugranes han tingut més encert de cara a gol, i això els ha permès guanyar el partit per tres gols a un. El Pol, el porter local, ha estat un dels destacats del dia d’avui, ja que amb el dos a un en el marcador, ha realitzat tres grans intervencions que han evitat l’empat dels visitants. Amb aquests tres punts, els Grocs es consoliden en la tercera posició i amplien l’avantatge sobre els seus perseguidors.
El CE Mercantil ha iniciat el partit amb el Pol sota pals, el Guillermo i el Cristian a la defensa, el Marc com a mig centre, el Ruben i l’Anthony a les bandes i el Víctor com a jugador més avançat; a la banqueta hi havia l’Aitor, el Hugo i l’Àlvaro.
El partit ha començat amb un domini local i fruit d’això s’han disposat de tres corners a favor però cap d’ells han aportat perill per la porteria contrària. Al minut quatre, el Sabadell Nord ha tingut la primera arribada, però el Cristian, amb un bon refús, ha evitat un possible xut a porta; en la següent jugada, els de Ca N’Oriach no han fallat i una jugada per la banda dreta ha acabat al fons de les malles a causa d’una sèrie de desencerts de la defensa blaugrana. Els següents minuts cap dels dos equips ha tingut cap clara ocasió de gol, i no ha estat fins al minut onze, que l’Aitor, en al primera pilota que tocava, ha aprofitat una bona passada del Marc i ha igualat el matx. El partit, tot i el gol, ha continuat molt travat, i s’ha seguit sense veure cap ocasió suficientment clara per acabar en gol. El Hugo, que segueix amb ratxa golejadora, en l’últim minut de la primera part, ha aprofitat un refús del porter a xut de l’Aitor, per fer el dos a un, amb el qual s’ha arribat al descans. 
Els primers deu minuts de la segona part, el Sabadell Nord, ha dominat el joc, hi ha tancat als blaugranes al seu camp, però aquí és on ha intervingut la figura del porter, el Pol, que amb tres grans intervencions ha evitat la igualada en el marcador. L’entrada de l’Àlvaro als minuts finals ha donat una altre aire a l’equip i de les seves botes han nascut pràcticament totes les accions d’atac blaugrana, excepte l’ocasió del Cristian, que el defensa Mercantilista s’ha recorregut tot el camp amb la pilota als peus, però el seu xut ha estat aturat pel porter. A partir d’aquí el deu blaugrana ha entrat en joc i amb quatre grans jugades han arribat quatre ocasions de gol; la primera amb xut d’ell mateix que ha aturat el porter, la segona, també amb finalització seva que ha acabat a fora, la tercera amb passada a l’Aitor, que aquest no ha arribat per poc, i l’última, en el minut trenta-nou, també ha acabat als peus de l’Aitor, que aquesta vegada amb un xut creuat, ha fet el definitiu tres a un.
Partit irregular dels Grocs, però tres punts molt importants. La pròxima setmana, visitaran el camp del Mollet; el partit serà dissabte a dos quarts d’una del migdia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada