CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 3 de març del 2012

TRES PUNTS MÉS EN UN FLUIX PARTIT

CE Mercantil 2-1 Sant Quirze Vallès
Hugo 3’
Víctor 28’

La divuitena jornada de lliga pel Pre Benjamí Groc del CE Mercantil, els enfrontava, al Municipal Arrahona – Merinals a tres quarts de dotze, al Sant Quirze del Vallès. El partit ha estat molt travat, tot i el matiner gol del Hugo al tercer minut de joc; els locals no han tingut el seu dia i en cap moment han realitzat el joc que solen a fer. El Víctor, al vint-i-vuit, ha fet el segon gol que semblava sentenciar el partit, però el Sant Quirze, quatre minuts més tard ha retallat distàncies hi ha posat emoció en els últims minuts, però la victòria i els tres punts s’han quedat a casa. El més positiu és que tot i no fer un bon partit s’ha aconseguit la victòria.
El CE Mercantil ha iniciat el partit amb el Pol sota pals, el Guillermo i el Marc a la defensa, l’Anthony al mig, el Hugo i l’Àlvaro com a interiors i l’Aitor en punta; a la banqueta només hi havia el Cesc i el Víctor, ja que el Cristian i el Ruben han estat baixa.
El partit ha començat molt bé, ja que el Hugo, en el tercer minut de joc ha fet el primer gol en una jugada on després d’una sacada de banda, l’Àlvaro ha rematat de cap, i la pilota li ha caigut al set blaugrana, que no ha fallat. Poc després, en el set, els blaugranes han tingut tres ocasions seguides en una mateixa jugada, però ni el Hugo, en dues ocasions, una d’elles al pal, ni l’Anthony, que el seu remat a porteria ha estat tret per un defensa sota pals, han pogut ampliar l’avantatge. Un minut després, el Guillermo, amb un xut llunyà, també ho ha intentat, però la pilota ha sortit desviada. Fins aquí l’equip estava força bé, però ha començat a baixar la intensitat i això ha permès al Sant Quirze crear la seva primera ocasió de gol, però el Pol, molt segur, l‘ha aturada. L’Àlvaro, ha fet una gran jugada per la banda dreta, però el seu centre no ha pogut estat rematada pel Hugo per ben poc; això era al minut catorze, i d’aquí fins al final de la primera part, no s’ha vist res més a destacar.
La segona part ha començat igual, és a dir, amb una baixa intensitat; tot i això, s’han vist algunes ocasions de gol. L’Anthony ha tingut una bona ocasió, però una altre vegada, el defensa visitant, ha tret la pilota sota pals amb el porter ja batut. El Marc, amb un xut col·locat ha provat sort, però el seu xut ha sortit fregant al pal; poc després, el Víctor també ho ha intentat, però el porter li ha aturat el seu xut. El Sant Quirze no creava ocasions clares de gol, però en l’ambient estava la possibilitat d’un gol visitant; el Víctor, amb un bon xut des de la banda dreta, ha fet el segon gol en el minut vint-i-vuit. El partit semblava sentenciat, però en una dubtosa falta a favor del Sant Quirze, aquests han retallat les distàncies. L’equip s’havia de la importància dels tres punts, i s’ha esforçat una mica més, hi han creat algunes ocasions de gol; l’Aitor en una gran jugada ha passada del Marc, ha regatejat el porter, aquest la tirat a terra, però l’Àlvaro ha marcat gol; l’àrbitre, incomprensiblement ha xiulat la falta sobre l’Aitor, anul·lat el gol i sense treure la targeta al porter visitant; el mateix Aitor ha llançat la falta, la pilota s’ha estavellat a la barrera i el Sant Quirze ha fet una ràpida contra, però el Guillermo, amb una gran carrera, ha evitat l’empat. El Víctor, a falta d’un minut ha tingut l’última ocasió de gol amb un llançament de falta, però la pilota ha anat al lateral de la xarxa.
Com s’ha dit anteriorment, el millor del partit ha estat la victòria per mantenir la tercera posició de la lliga.
EL pròxim cap de setmana els Grocs es desplaçaran a Montcada per disputar la dinovena jornada de lliga; el partit es jugarà el dissabte a dos quarts d’una.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada