CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 10 de març del 2012

FÀCIL GOLEJADA DELS GROCS


EF Montcada 0-10 CE Mercantil
Aitor 26’, 28’, 29’
Àlvaro 5’ 38’
Guillermo 6’
Víctor 11’
Marc 13’
Hugo 18’
Anthony 24’

Després de les dues últims jornades, on els Grocs els hi costava materialitzar les ocasions de gol, avui i aprofitant que visitaven el camp de l’últim classificat de la lliga, l’EF Montcada, s’han retrobat amb el gol, hi han aconseguit una bona golejada, zero a deu. El partit corresponia a la dinovena jornada i s’ha jugat al Municipal Can Sant Joan a dos quarts d’una. Els Mercantilistes han estat molt superiors en tot el partit i el Pol, el porter blaugrana, ha tocat molt poques pilotes en tot el partit, dues amb les mans, cap d’elles sense perill, i algunes altres amb els peus, per iniciar la jugada d’atac. La golejada hagués pogut estar molt més àmplia, però l’equip, durant l’últim quart, s’ha dedicat a tocar més la pilota i no bolcar-se a l’atac. Tres punts per mantenir al tercera posició de la lliga.
El CE Mercantil ha iniciat el partit amb el Pol sota pals, el Cesc i el Guillermo a la defensa, l’Anthony al mig centre, l’Àlvaro i el Víctor a les bandes i l’Aitor en punta; a la banqueta hi havia el Cristian, el Hugo, el Marc i el Ruben.
Ja des de bon començament, els visitants s’han bolcat a l’atac, i en els primers minuts han tingut dues ocasions de gol, però totes elles han acabat en corner. No ha estat fins al minut cinc de partit, que l’Àlvaro ha aprofitat un refús d’un xut de l’Anthony, per enviar la pilota a l’escaire i inaugurar el marcador. Un minut més tard, l’Aitor ha servit un corner, que el Guillermo, amb una gran rematada de cap, ha fet el zero a dos. Al onzè minut, el Víctor, que ja feia estona que buscava el gol, ha robat molt intel·ligentment una pilota en un llançament de porteria, hi ha batut el porter amb molta facilitat. Poc abans, el mateix Víctor ha fet una bona paret amb el Ruben, però el centre d’aquest l’ha aturat el porter. Al tretze, el Marc, amb un xut ras i ajustat al pal, ha fet el quart gol del partit. El Cristian, poc després, també ho ha intentat amb un xut llunyà, però aquest ha sortit una mica desviat, i el Víctor, en la següent jugada ha enviat la pilota al travesser. Al divuit, el Marc, ha fet una gran passada al Víctor, però el xut d’aquest ha estat aturat pel porter local. En el mateix minut, el Hugo, en una jugada semblant a la del Víctor del tercer gol, ha fet el zero a cinc. L’equip estava molt bé durant aquesta primera part hi no ha deixat sortit als rivals en cap ocasió; el Víctor, amb un xut des de fora l’àrea que ha anat a fora, ha creat l’última ocasió de gol abans del descans.
Els Grocs han sortit igual en la segona part, i al quart minut de la represa, l’anthony, en una jugada d’estratègia de corner, ha fet el sisè gol. L’Aitor, poc després, ha tingut una clara ocasió, però el seu xut a sortit per sobre del travesser. Aquesta ocasió ha estat l’antesala del hattrick que ha fet el mateix Aitor en els següents tres minuts; al vint-i-sis, ha aprofitat una bona passada del Guillermo per fer el setè, en el següent minut, ha fet el vuitè després d’una assistència de l’Àlvaro, i un minut més tard, ha robat una pilota a la frontal de l’àrea, hi ha superat al porter amb una bona vaselina. Dos minuts més tard, l’Àlvaro, en una espectacular jugada personal, no ha pogut fer el desè, ja que el porter l’hi ha aturat el xut, però en el trenta-vuit, el deu blaugrana no ha fallat, i amb un fort xut des de tres quarts de camp, ha tancat el marcador amb el zero a deu.
Esperem que el partit serveixi per reforçar la moral de cara al pròxim compromís, ja que el Sabadell Nord visitarà el pròxim dissabte a les dotze del migdia el Municipal Arrahona – Merinals, en un partit on es posarà en joc la tercera posició de la lliga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada