CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 25 de març del 2012

SEGUEIXEN SUMANT


UE Mollet 1-8 CE Mercantil
Víctor 7’, 11’
Hugo 13’, 37’
Àlvaro 33’, 34’
Aitor 36’, 39

El Pre Benjamí Groc del CE Mercantil ha jugat, aquest dissabte a dos quarts d’una, la jornada numero vint-i-una del campionat de lliga; l’encontre ha tingut lloc al Municipal Germans Gonzalvo i el rival ha estat el Mollet, equip situat en les últimes posicions de la taula classificatòria. Els blaugranes n’han tingut prou amb dos bons quarts per aconseguir una nova golejada i tres punts més.
El CE Mercantil ha iniciat el partit amb el Pol a la porteria, el Guillermo i el Cristian a la defensa, l’Anthony al mig, acompanyat a les bandes pel Víctor i el Hugo, i deixant a dalt a l’Àlvaro; a la banqueta només hi havia l’Aitor i el Marc, ja que el Ruben i el Cesc han causat baixa.
Des de bon principi el Mercantil s’ha apoderat del joc, i s’ha bolcat a l’atac i això ha provocat les primers ocasions de gol; el Víctor ha protagonitzat una gran jugada per la banda dreta, però el seu centre no ha estat rematat per ningú. El Guillermo, al tercer minut de joc, ho ha intentat amb un xut llunyà, però la pilota s’ha estavellat a la defensa. L’Anthony, dos minuts més tard també ho ha intentat amb un xut llunyà, però el porter ha aconseguit aturar la pilota. L’Àlvaro, amb una gran passada ha deixat sol al Víctor, que aquest amb un xut creuat ha batut al porter hi ha fet el primer gol del partit. El mateix Víctor, quatre minuts més tard, ha tornat ha marcar en aprofitar un llançament de corner tret per l’Aitor. En el tretze, l’Hugo ha fet el tercer en una jugada de corner d’estratègia, que amb la col·laboració del porter, la pilota ha acabat al fons de la xarxa. Al minut quinze, el Mollet ha tingut el primer xut a porteria, hi ha acabat amb gol; ha estat amb un xut des de casi mig del camp, que el Pol, tot hi intentar-ho, no ha pogut fer res per evitar que els locals retallessin distàncies; però en la següent jugada, i última d’atac del Mollet en tot el partit, el Pol s’ha refet del gol hi ha aturat molt bé un llançament de falta del jugador local. Aquí els Grocs han baixat el ritme i no l’han recuperat fins l’últim quart, i tot i que els locals no han creat perill, els Mercantilistes pràcticament tampoc, només per destacar hi ha un bon centre del Víctor, que ni el Àlvaro ni l’Anthony, han arribat a rematar, un xut del Marc des de molt lluny, que el porter ha aturat molt bé, i una vaselina de l’Aitor, que un defensa sota pals ha evitat el gol. Al minut trenta-tres ha estat un punt d’inflexió, ja que des d’aquí fins al fins del partit, els Grocs han tornat a jugar bé i amb una forta intensitat, i gràcies això s’han aconseguit cinc gols més. L’Àlvaro ha fet el quart de l’equip amb una espectacular jugada personal; ell mateix, pocs segons després, s’ha avançat a una pilota per fer el cinquè. L’Aitor, al trenta-sis, i amb un xut ras i sec, ha fet el sisè. El Hugo, aprofitant una assistència del Aitor, ha fet el setè, i el mateix Hugo li ha tornat el favor a l’Aitor en el trenta-nou, que aquest últim no ha perdonat hi ha fet el vuitè i últim gol de l’equip.
Avui, ha estones, s’ha vist el futbol que s’intenta aplicar als Grocs, és a dir, un futbol de toc i obrint el màxim el camp. Tot i que és difícil per la curta edat del jugadors, poc a poc s’anirà aconseguit.
La pròxima setmana és l’última abans de setmana santa, i el Castellar visitarà el Municipal Arrahona – Merinals; el partit es jugarà a un quart de dotze.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada