CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 13 d’abril del 2013

GRAN PARTIT DEL PRE BENJAMÍ A



CE Mercantil 6-1 UD Tibidabo
Víctor 11’, 17’
Roger 29’, 30’
Ruben 2’
Guillermo 29’

El Pre Benjamí A ha rebut aquest dissabte al matí la visita de la UD Tibidabo, equip del barri de Torre Romeu de Sabadell. Excepte els primers minuts, que han estat una mica dubitatius, els Blaus han fet un partit molt complet, on han demostrat que físicament estat en un gran moment i cada dia juguen millor a futbol. Quatre travessers i varis un contra un davant del porter fallats pels jugadors locals, han deixat el marcador, amb tan sols, sis a un. Una vegada més, la defensa liderada pel Cristian i el Cesc, han permès a l’equip tenir una gran seguretat darrera, i poder jugar amb total llibertat. Aquesta victòria permet a l’equip seguir l’estela del líder.
El CE Mercantil ha iniciat el partit amb el Roger sota pals, el Cristian i el Cesc a l’eix de la defensa, el Hugo al mig, el Ruben i el Guillermo a les bandes i en punta el Roger; a la banqueta hi havia el Marc, l’Andres i el Víctor.
El partit ha començat molt bé, ja que en el minut dos, el Ruben s’ha anticipat a una passada del porter al defensa, i amb un toc de classe, ha fet en un a zero; els següents minuts han estat molt travats, i el Tibidabo, en l’única ocasió de gol que han tingut en tot el partit, han aconseguit l’empat. A partir d’aquí només hi ha hagut un equip sobre el camp, el Mercantil, i al minut onze s’ha aconseguit el dos a un, on amb una gran passada de l’Andres, el Víctor, amb estat de gràcia aquestes últimes setmanes, ha batut al porter amb molta facilitat. L’Andres ha tingut les dues següents oportunitats, i el Marc també n’ha tingut un altre al minut quinze, però no ha estat fins al disset, quan en una jugada d’estratègia de corner treta pel Marc, la pilota ha arribat al Hugo, que aquest al primer toc ha passat al Víctor, i l’Onze blaugrana no ha fallat, hi ha posat el tres a un al marcador, resultat amb el qual s’ha arribat al descans. La segona part ha començat igual, amb un Mercantil bolcat sobre la porteria rival; el Roger ha disposat de dues ocasions seguides, però cap d’elles ha acabat amb gol; el Guillermo i el Víctor han fet una gran jugada, però aquest últim no ha estat encertat en el remat. Al vint-i-quatre, el Roger ha fet una paret amb el Ruben, però el xut del primer ha estat aturat pel porter. Seguidament han arribat dos travessers seguit, primer del Guillermo amb una rematada de cap a centre del Ruben, i el segon amb un xut llunyà del Cesc, que era el gol del partit, però el travesser ha escopit la pilota. Al minut vint-i-nou ha arribat la sentencia, ja que amb aquest minut s’ha aconseguit dos gols, el primer del Guillermo amb una espectacular jugada individual, i el segon del Roger, amb un xut col·locat. Tan sols un minut més tard, el mateix Roger amb un portent xut ha fet el definitiu sisè gol. Els últims minuts s’han disposat de múltiples ocasions de gol, però ni l’Andres, amb un parell de bons xuts, un d’ells alt travesser, el Marc, amb dos un contra un amb el porter i un xut del Roger des de la llarga distància,  han pogut ampliar el marcador.
Cal estar molt contents amb el rendiment de l’equip, que clarament va amb ascens. Les dues pròximes setmanes l’equip s’enfrontarà als dos últims classificats, cal guanyar-los per afrontar el tram decisiu de la lliga amb opcions de poder guanyar-la.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada