CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 6 d’abril del 2013

GRAN VICTÒRIA DEDICADA AL IKER



EF Barbera Andalusia 1-3 CE Mercantil
Víctor 21’, 24’
Ruben 14’

El Pre Benjamí A del CE Mercantil disputava aquest dissabte al matí la jornada vint-i-dos del campionat de lliga, hi ho feia en un dels camps més complicats que els i queda d’aquí al final de la temporada, ja que visitava el Municipal Antoni Serra, camp on juga la EF Barbera Andalusia, cinquè classificat. El partit no ha començat bé, ja que el nostre porter Iker, en l’escalfament, s’ha ressentit de la lesió a la mà i no ha pogut disputar el partit; el Víctor, en la primera part, i el Guillermo, en la segona, han estat els encarregats de suplir aquesta important baixa. Possiblement això ha fet que l’equip sortís una mica atemorit, i el Barberà ha dominat els primers deu minuts, on a més s’han avançat en el marcador, però una vegada passat aquest tram de l’encontre, els Blaus s’han posat a jugar, i amb uns altre gran partit, han remuntat, han deixat sense ocasions de gol al rival i han aconseguit tres punts vitals per continuar aspirant al títol de lliga, que a més, amb l’empat del líder, s’ha aconseguit retallar les distàncies, i ara, tan sols, són tres punts els que els separen.
El CE Mercantil  ha començat el partit amb el Víctor de porter, el Cesc i el Cristian de defenses, el Marc al mig centre, l’Andres i el Guillermo, i en punta el Roger; a la banqueta estaven el Hugo i el Ruben.
El Barbera ha sortit molt fort, i durant els primer minuts ha dominat el partit, han deixat sense ocasions als blaugranes hi han disposat de dues clares ocasions de gol, la primera ha anat a fora, però la segona ha acabat al fons de la xarxa. A partir d’aquí, els Blaus s’han tret “la son de les orelles”, hi han començat a dominar el partit, i gràcies això han arribat les primeres ocasions de gol; el Marc ha tingut la primera al minut dotze, i el Hugo, amb un xut llunyà ha tingut la segona. El Ruben, molt valent, ha lluitat una pilota area amb el porter, i amb un remat de cap, ha aconseguit empatar el partit. EL gol encara ha esperonat més als visitants, i fins al final de la primera part i han tancat als locals al seu camp, però el marcador no s’ha mogut. La segona part ha començat igual que ha acabat la primera, amb un domin total del Mercantil, i fruit d’això, el Víctor amb un xut ras i molt ajustat, ha fet el segon gol. El Roger, seguidament ha tingut dues ocasions, la primera de falta, i la segona amb un mà a mà amb el porter, però cap d’elles ha acabat al fons de la xarxa. El Cesc i el Cristian, tot i els nervis dels primers minuts, han tornat ha fer un altre immens partit en defensa, i gràcies a ells, l’equip s’ha torbat molt segur, i això ha permès veure ocasions de gol; una d’elles, ha acabat amb gol del Víctor, que dins de l’àrea, amb molta sang freda, ha retallat al defensa, i amb un altre xut ajustat al pal, ha fet el gol de la tranquil·litat. Fins al final del partit no s’han vist gaires ocasions de gol, i el Mercantil, se’n porta tres punts vitals.
L’equip ha dedicat la victòria al porter menys golejat de la lliga, al Iker, i esperem que ben aviat torni a defensar la nostre porteria, ja que l’equip el necessita per el tram fina de la lliga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada