CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 23 de març del 2013

UN GOL QUE VAL TRES PUNTS MOLT IMPORTANTS



CE Mercantil 1-0 CD Badia
Víctor 36’

El Pre Benjamí A del CE Mercantil ha jugat aquest dissabte la jornada vint-i-un del campionat de lliga, i ho ha fet contra el sisè classificat, el Badia, que venia d’una bona ratxa, ja que havia guanyat els seus últims cinc partits. En el partit d’anada, el Badia, havia aconseguit fer una cosa que pocs equips han aconseguit aquest any contra els Blaus, puntuar, ja que el partit va finalitzar amb un empat a dos. L’encontre d’avui ha estat molt disputat,i exceptuant el primer quart, els blaugranes han portat el pes del partit, hi han tingut moltes més ocasions de gol que el rival; però no ha estat fins a falta de quatre minuts pel final, que el Víctor, amb un xut ben col·locat, ha donat els tres punts.
El CE Mercantil ha iniciat el partit amb el Iker sota pals, el Cristian i el Cesc a la defensa, el Víctor al mig, com a interiors el Guillermo i el Ruben, i en punta d’atac el Roger; a la banqueta, juntament amb el Joaquim, l’Albert i el Genís hi havia el Marc i el Hugo.
El partit ha començat amb un ritme lent, tot i que s’han vist bones arribades a l’àrea rival; les més destacades han estat dos corners trets pel Roger, que un no ha arribat ningú, i l’altre que el Guillermo ha rematat de ca, però aquest ha sortit desviat. El mateix Guillermo ha protagonitzat dues internades per la banda esquerra, però els seus centres no han estat ben remats pel Roger. Poc a poc el badia ha avançat línees i ha tingut algunes ocasions de gol, la més clara a pocs minuts pel final, però el Iker, amb una gran intervenció ha desviat el xut. Abans d’arribar al descans, el Mercantil també ha tingut gran ocasions de gol; les més clares han estat un xut del Víctor ha passada del Marc que ha anat fora, quan ho tenia tot per marcar, i un xut molt precipitat del Marc, que després de l’errada del porter, ha enviat la pilota a fora. El Hugo i el Ruben han tingut les últimes, però cap de les dues ocasions ha acabat entre els tres pals.
La segona part ha començat amb un Badia valent, atacant i buscant el gol, però la millor parella de centrals de la lliga, el Cesc i el Cristian, tot i els nervis dels primers minuts de partit, més la seguretat del nostre porter Iker, han tornat a demostrat perquè són, amb molta diferència, l’equip menys golejat de la lliga, hi han deixat els atacants rivals, sense opcions de marcar. Els Blaus, poc a poc han tornat a agafar el ritme del partit, i això gràcies al immens partit del Hugo, que s’ha apoderat del mig del camp hi ha distribuït molt bé el joc. Això ha premés veure bones ocasions de gol, com les del Marc, que avui ha estat molt actiu per la banda esquerra, amb dos xuts llunyans, el pal del Hugo, amb una gran jugada del Ruben per banda dreta, o els intens fallats del Víctor, el Roger i el Guillermo per aconseguir batre al porter rival. Faltaven quatre minuts pel final, la lliga s’escava, i en aquest moment ha aparegut el Víctor, que ha robat la pilota al rival, i amb un xut molt col·locat, ha fet el un a zero. Els últims tres minuts s’han fet llargs, però el Badia no ha disposat de cap ocasió de gol, i l’equip, amb un partit de lluita, intensitat i ganes, ha sumat tres punts vitals per seguir l’estela del líder.
Felicitats a tots els jugador pel compromís que han demostrat avui, i tot i que el líder no falla, l’equip demostra que vol aconseguir aquesta lliga.
Ara toca descansar, i fins el dimecres dia tres d’abril l’equip no es tornarà a ajuntar per preparar el difícil compromís que té el següent dissabte, ja que visita el camp del cinquè classificat, el Barbera; el partit serà dissabte sis a la una del migdia.
Fins llavors, bona Setmana Santa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada