CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 16 de març del 2013

GRAN REMONTADA; LLUITADA PER ACOMIADAR EL 10 DE L’EQUIP



UE Castellar 2-4 CE Mercantil
Anthony 19’, 34’
Marc 22’
Víctor 24’

El més important d’aquest cap de setmana no ha estat la victòria sinó una notícia que ens afectarà a tot l’equip. L’Anthony deixa l’equip i el trobarem tots molt a faltar. Tots estem agraïts dins i fora del camp amb el nostre gran capità i li desitgem el millor d’ara en endavant. Gràcies crack !
El partit començava amb la baixa del Guillermo ja que no havia pogut venir. A la porteria l’ Iker no sabia que tindria tanta feina en aquest partit que no havia de semblar gaire complicat pels mercantilistes i que al final s’ha patit més del compte. El Cesc i el Marc començaven a l’eix defensiu amb el Víctor de mig centre, el Hugo a banda esquerra, el Ruben a la dreta i l’Anthony com a referència en punta.
Abans del primer minut de joc, l’Anthony que ha estat molt actiu i regular durant tot el partit ha protagonitzat la primera arribada amb perill dels blaus. Uns minuts després l’Anthony i el Víctor ho han tornat a intentar sense èxit. El Castellar pressionava amb molta intensitat i al cap de pocs minuts més tard han enviat una pilota al pal i a la següent jugada han posat l’un a zero al marcador.
Al segon quart el Castellar seguia fent els seu joc pressionant a la defensa mercantilista i creant perill a la porteria de l’ Iker que ha tingut molta feina. D’aquesta manera ha fet el dos a zero en una acció on la àrbitra del partit ha xiulat penal. L’ Iker no ha pogut fer-hi res. Però a partir del dos a zero els blaus han despertat i han començat a dominar el partit anant de menys a més. Al darrer minut l’Anthony a caigut dins l’àrea i ha provocat un penal clamorós. El número deu dels blaus no ha perdonat i ha escurçat diferències abans de l’equador del matx.
Els dos últims quarts han estat dominats pel Mercantil. Vull destacar l’actuació del Cristian que ha fet un gran partit tan defensivament com ofensivament recuperant pilotes i assistint en la jugada del penal. El Mercantil ha fet com el Castellar en els dos primers quarts, ha pressionat a dalt i ha recuperat pilotes per remuntar el partit i aconseguir tres punts importants. Primer el Marc ha fet un bon xut i ha marcat el gol número cent de la lliga. Més tard el Víctor ha fet un gran xut llunyà i ha fet el gol de la remuntada. Tot i així, els blaus seguien buscant el quart gol per sentenciar el partit. Faltaven deu minuts per acabar.
L’últim quart ha estat de patiment fins que al minut quatre l’Anthony ha fet el seu últim gol com a jugador del Mercantil i ha sentenciat el partit. Dos minuts més tard ha estat substituït pel Víctor i s’ha endut una gran ovació molt merescuda per la gran temporada que ha fet i per la gran persona que és.
Finalment els blaus han aconseguit l’objectiu, que era seguir mantenint la distància amb el Sabadell Nord per pensar en la lliga. La setmana que ve partit clau pel desenllaç de la lliga. Mercantil contra el Badia del Vallès, el dissabte a les dotze del migdia.
Aquí baix el Genís ha escrit un text dedicat a l’Anthony, però a part d’això et desitgem que segueixis igual com a futbolista i com a persona, i també esperem tornar-te a veure molt aviat ! Adéu C-R-A-C-K !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada