CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 9 de març del 2013

UNA NOVA GOLEJADA



CE Mercantil 9-0 CF Ripollet
Anthony 8’,11’,17’,35’          
Guillermo 3’
Roger 5’
Víctor 10’
Roger 28’

El Pre Benjamí A esta en un gran nivell, sobretot en la part golejadora, i avui, contra el CF Ripollet, han estat nou els gols aconseguits pels blaugranes, i una vegada més han tornat a deixar la porteria defensada pel Iker a zero. El partit s’ha jugat al Municipal Arrahona – Merinals a les dotze del migdia. El partit s’ha ha estat molt diferent en la primera part que en la segona. En la primera, els locals han sortit molt forts,, i amb un futbol força atractiu, han aconseguit arribar molt fàcilment a la porteria rival, a part d’aconseguir set gols. En al segona, el Mercantilistes s’han conformat i relaxat, i tot i no passar perill a la porteria del Iker, el joc ha estat lent i no hi han hagut gaires combinacions, i això ha fet que tan sols es veiessin dos gols més.
El CE Mercantil ha iniciat el partit amb el Iker sota pals, el Cesc i el Ruben a la defensa, el Víctor al mig, el Guillermo i el Roger a les bandes i l’Anthony en punta; a la banqueta hi havia el Cristian, el Marc i el Hugo.
Els primers minuts, tot i el gol del Guillermo després d’una rematada de l’Anthony, i la seva peculiar i divertida celebració, el Ripollet ha arribat un parell de vegades a la porteria del Iker, però aquest, amb dos bones intervencions, ha evitat el gol visitant Tan sols ha estat això, ja que a partir del minut cinc, amb el gol del Roger amb un xut creuat, els locals s’han apoderat de la pilota, i amb un gran joc col·lectiu i una forta pressió sobre l’equip rival, han dominat clarament tota al primera part. Les ocasions han estat múltiples, però el tercer gol no ha arribat fins al minut vuit,  quan el Anthony amb un xut ras al pal llarg, ha tornat a batre al porter. Al minut deu, el Víctor, amb un potent xut de falta, ha fet el quart. El cinquè gol ha arribat dels peus de l’Anthony al minut onze, amb un xut centrat però que el porter rival no ha pogut fer res per aturar-lo. El sisè gol, aconseguit al minut quinze, ha arribat després d’una de les múltiples jugades d’estratègia que té l’equip Mercantilista. L’ Anthony ha tret amb curt, el Hugo li ha tornat, i el deu blaugrana li ha cedit al Marc, que ha arribat des del segon pal fent una desmarcada; el primer xut ha estat refusat pel defensa, però aquest refús ha anat a parar als peus del Marc, que amb un potent xut ha enviat al pilota la fons de la xarxa. El setè gol i últim de la primera part ha estat marcat per l’Antohny després d’un xut del Ruben, que el refús ha estat molt ben aprofitat pel davanter Mercantilista per enviar la pilota a l’escaire.
La segona part, com hem dit anteriorment, ha estat molt ensopida, no s’ha encaixat gols, en gran part gràcies a la gran defensa de l’equip, liderada pel Cesc i el Cristian, però tan sols s’han vist dos gols. S’haguessin pogut veure més, però les ocasions que s’han tingut no han estat tant clares com les de la primera part. El vuit a zero ha estat marcat pel Ruben, quan en una contra, amb un xut ras i ajustat al pal ha batut al porter del Ripollet. El novè i definitiu gol ha estat marcat per l’Anthony amb un xut des del interior de l’àrea molt ben col·locat.
Després d’aquesta golejada i veient els altres resultat, l’equip recupera la segona plaça de la lliga, i la pròxima setmana, a camp del Castellar a tres quarts d’una, s’ha de reafirmar aquesta posició.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada