CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 2 de març del 2013

IMPORTANT VICTÒRIA A MONTCADA



EF MONTCADA 1-10 CE MERCANTIL
Marc 2’, 32’
Anthony 10’, 18’
Guillermo 23’, 25’
Roger 8’
Hugo 24’
Víctor 29’
Cesc 39’

El Pre Benjamí A del CE Mercantil afrontava la divuitena jornada de lliga al Municipal Can Sant Joan, camp on juga el setè classificat de la lliga, l’Escola de futbol Montcada. El partit, a priori era complicat, ja que els primers classificats els hi havia costat guanyar en aquest camp, però els Mercantilistes, amb un molt bon partit, han infringit als rivals uns severa golejada.
El CE Mercantil ha iniciat el partit amb el Iker a la porteria, el Guillermo i el Cristian a la línea defensiva, el Hugo al mig, acompanyat a les bandes pel Marc i el Roger, i en punta el Víctor; a la banqueta hi havia el Cesc, el Ruben i l’Anthony.
Els visitants han començat molt forts, i ja en els primers minuts i a través de dues accions assajades de corner, s’haguessin pogut avançar, per els xuts han sortit per sobre del travesser. Però en el minut dos, el Marc ha robat una pilota, i amb la seva cama no hàbil, l’esquerra, ha batut fàcilment al porter local. El Roger, seguidament, ha tingut dues accions, però els seus xuts no han acabat amb gol, però al minut vuit, i amb un gol olímpic ho ha aconseguit, hi ha posat el zero a dos en el marcador. Dos minuts més tard i en una bona jugada per la banda del Ruben, l’Anthony molt atent, ha fet el tercer en superar per dalt al porter rival. AL divuit, i amb els mateixos protagonistes que en el gol anterior, l’Anthony ha fet el zero a quatre, resultat amb el qual s’ha arribat al descans.
La segona part, els visitants han començat una mica despistats, i això ho ha aprofitat al Montcada, per amb la tercera vegada que arribava a porteria, les altres dues havien estat ben aturades per el Iker, fer el un a quatre. Aquest gol ha despertat als blaugranes, que amb uns gran minuts han matat al partit. El Hugo, amb una assistència espectacular, ha cedit el cinquè gol al Guillermo; el mateix Hugo, amb una gran paret amb el Anthony, ha fet el sisè. El Guillermo, al vint-i-cinc i amb un gran xut creuat ha fet el setè, i el vuitè ha arribat amb un fort xut del Víctor. L’equip estava gaudint del partit i això permetia veure les incorporacions des de la defensa del Cristian, que en una d’elles ha acabat en corner; aquest ha estat tret pel Ruben, i el Marc, amb una bona definició, ha fet el novè gol del matí. El desè i últim gol del partit ha estat de penal i del Cesc, que per fi s’ha estrenat com a golejador a la lliga.
Gran partit dels blaugranes que la pròxima setmana rebran a les dotze del migdia al CF Ripollet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada