CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 20 d’abril del 2013

I MÉS, I MÉS I MÉS...



EFB Ripollet 0-9 CE Mercantil
Marc 1’, 20’, 34’
Víctor 21’, 30’
Roger 32’, 39’
Guillermo 38’
P.P. 23’

El Pre Benjamí A segueix lluitant per atrapar al líder, i aquesta setmana, amb una nova golejada per zero gols a nou, ha aconseguit una nova victòria i sumar tres punts més. El partit ha tingut dues cares molt diferents, la primera on s’ha vist a un Mercantil una mica conformista, quan en el primer minut de joc s’ha aconseguit el primer gol, i no ha estat fins l’últim minut de la primer part quan ha arribat el segon. En canvi, a la segona part, els Blaus han decidit anar a pel partit, i amb un gran futbol s’han marcat set gols més, a part de veure altre grans ocasions. La EFB Ripollet només ha posat a prova al Ruben, el porter d’avui, en dues ocasions, una a la primera part, que ha blocat molt bé, i una a les acaballes del partit, on amb una estirada a tret el potent xut del rival. També destacar que avui ha debutat amb el Pre Benjamí A el Marc Gomez, el jugador de primer any i que milita en el Pre Benjamí Groc del nostre club; ho ha fet, com la resta de l’equip, a un molt bon nivell.
El CE Mercantil ha iniciat el partit amb el Ruben a la porteria, el Marc G. i el Cristian a la defensa, el Hugo al mig del camp, el Roger i el Marc jugant de interiors i en punta el Víctor; a la banqueta només hi havia el Cesc i el Guillermo, a part del Iker, que tot i estar lesionat, no es perd cap partit de l’equip.
El partit ha començat molt bé, ja que en el primer minut de joc, una gran passada del Hugo a l’espai, ha estat aprofitada pel Marc, que amb un xut que ha passat per sota les cames del porter, ha fet el zero a un. A partir d’aquí, la intensitat del joc dels Blaus no ha estat gaire elevada, però tot i això, i excepte en una tímida ocasió del Ripollet ben aturada pel Ruben, els nostres jugadors han dominat el joc, hi han creat algunes ocasions de gol, les més clares han estat un xut del Marc, que ha sortit per sobre del travesser, una del Roger, que el portar ha desviat a corner, un xut llunyà del Hugo, que ha anat a fora, un altre del Marc, que també ha anat a fora, un xut del Víctor, refusat per la defensa i una del Cristian, que en una jugada assajada de corner, el seu xut ha sortit per sobre del travesser. En l’últim minut de la primera part, s’ha repetit l’acció del primer gol, és a dir, una gran passada del Hugo a l’espai, que el Marc ha aprofitat per fer el segon gol del partit.
La segona part ha estat diferent, i tot i que les ocasions de gol han estat semblant a les de la primera, la intensitat que s’ha posat en el joc ha estat molt diferent, i això ha permès que aquestes ocasions acabessin en gol. El Víctor, en el primer minut de la represa ha fet el tercer gol després de robar i finalitzar ell sol la jugada; el Cesc, en una gran jugada per la banda, amb un bon centre ha provocat que els locals, després d’un remat del Roger, es fessin el quart en pròpia porteria. El cinquè ha arribat gràcies a una bona passada del Cristian, que el Víctor, davant de porteria, no ha fallat. El Sisè ha arribat de les botes del Roger, que igual que el primer gol del Víctor, ha robat la pilota i ell sol ha finalitzat amb gol. El setè ha estat marcat pel Marc ha passada del Víctor, que així feia el seu hattrick. EL vuitè ha arribat de penal, una acció que ell mateix ha provocat després d’una gran jugada individual per la banda esquerra. El novè i definitiu gol ha estat marcat pel Roger, que amb una gran volea a passada del Víctor, ha col·locat la pilot a l’escaire. Tres punts per seguir pressionant al Sabadell Nord. La pròxima setmana l’equip rebrà a casa a dos quarts d’onze al cuer de la classificació, l’Escola de Futbol de Sabadell. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada