CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dijous, 2 de maig del 2013

GRAN VICTÒRIA I...... LÍDERS



CE Mercantil 4-1 Sabadell Nord
Roger 15’, 35’
Guillermo 11’
Marc 20’

El dos primers classificats de la lliga Pre Benjamí Grup 41, jugaven aquest dimecres u de maig, el partit aplaçat per la intensa nevada que va caure al passat mes de febrer; el partit corresponia a la jornada disset, i els dos equips es jugaven el liderat. El Sabadell Nord afrontava el partit amb tres punts d’avantatge sobre els blaugranes, per tant, si guanyaven, tenien més de mitja lliga. Els jugadors locals eren conscients, i amb un gran partit, tot i que per moments va estar igualat, van passar per sobre dels líders, i amb un resultat final de quatre gols a un, van sumar els tres punts que els iguala a la classificació, però que gràcies al gol average particular, el general també, es col·loquen líders. El Mercantil afrontava el partit amb la baixa del Iker, el nostre porter, però que per sort, la pròxima setmana, ja tornarà a defensar la porteria blaugrana. M’agradaria tornar a destacar la defensa de l’equip, liderada per uns impressionants Cristian i Cesc, i molt ben acompanyats pel Guillermo i el Marc; a part de ser la defensa menys golejada de la lliga, i una de les que menys gols ha encaixat en tot Catalunya, durant el partit d’ahir, van deixar al líder, pràcticament sense ocasions de gol, ja que en tot el partit, els rivals només van disposar de quatre clares ocasions de gol.
El CE Mercantil va iniciar el partit amb el John sota pals, el Cristian i el Guillermo a la defensa, el Hugo al mig del camp, a les bandes el Ruben i el Marc, i en punts el Víctor; a la banqueta estaven el Cesc, el Sergi i el Roger.
Els primers minuts van ser de tanteig, i tots dos equips van començar amb molt de respecte; el Víctor va ser el primer que va trencar el gel,, i amb un xut que va parar el porter, va crear la primera ocasió de gol; el Hugo, poc després també ho va intentar, però el seu xut va sortir fregant el pal. El Sabadell Nord, al minut nou, va tenir la seva primera ocasió, però el llançament va sortir molt desviat. Al minut deu, el Guillermo, amb un gran xut ajustat al pal, va fer el primer gol del partit. Els visitants van reaccionar ràpidament, i en la següent jugada van disposar d’una bona ocasió, però el John, molt segur, va parar la pilota. Els Blaus estaven còmodes i buscaven fer el segon, ja que la pressió sobre el rival, els permetia robar ràpidament la pilota, i així van arribar dues ocasions més de gol, totes dues força clares; la primera va ser del Víctor, i la segona del Roger, però totes dues van ser aturades pel porter, la segona, amb la cara. En l’últim minut de la primera part, el Roger, amb un potent xut a porteria, va fer el segon gol del partit.
En el descans es va parlar de seguir igual, pressionant i buscant el tercer gol, i va ser dit i fet, ja que en la primera jugada de la segona part, el Marc, amb un xut des de la banda esquerra i sense angle, va fer estellar el Municipal de Gràcia posant el zero a tres en el marcador. Poc després el Hugo va tenir que ser substituït per lesió, i aquest canvi va trastocar moralment l’equip, i això ho va aprofitar el Sabadell Nord per tancar als blaugranes en la seva àrea durant cinc minuts, dels quals van disposar de dues clares ocasions de gol, un d’elles al travesser, i també va aconseguir el seu únic gol del partit, marcat després d’una sèrie de refusos i en pròpia porteria. Quedaven deu minuts, en els quals es preveia que es patiria per aconseguir els tres punts, però amb una gran defensa i algunes contres l’equip va aguantar el resultat, i inclús, el Roger, amb un llançament de corner que va refusar dins de la porteria un defensa visitant, va fer el quatre a un definitiu.
Cal felicitar als jugadors pel gran partit fet, però també recordar que queda molta lliga, i qualsevol relliscada podria fer perdre la posició de líder. Queden partits complicats, sense anar més lluny el d’aquest dissabte a les dotze del migdia a casa i contra el quart classificat, el CE Sabadell; l’equip ha de seguir així de unit i lluitant cada pilota fins l’últim minut d’aquesta gran lliga.
També un recordatori als pares, que durant el partit, tot i el patiment, no van para d’animar als seus fills.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada