CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 18 de maig del 2013

UN GOL EN ELS ÚLTIMS SEGONS DE PARTIT, PERMET SEGUIR COM A LÍDERS



CE Mercantil 4-3 Cerdanyola Vallès
Andres 21’, 39’
Roger 2’
Marc 18’

El Pre Benjamí A del CE Mercantil ha jugat aquest dissabte al matí la penúltima jornada de lliga a casa i contra el Cerdanyola, equip de la part mitja baixa de la classificació. El partit, semblava ben encarat, ja que un gol del Roger, en el segon minut, i les clares ocasions de gol fins al minut sis de partit, així hi feien pensar; però els rivals, en dues accions aïllades s’ha posat per davant, i a partir d’aquí, els nervis s’han apoderat dels locals, que tot i que el partit no ha estat dolent del tot, s’ha patit molt, i després de remuntar, s’ha vist com els rivals tornaven a empatar. No ha estat fins a falta de vint segons pel que finalitzes el temps reglamentari, quan un gran xut de l’Andres des de fora l’àrea ha donant la victòria, els tres punts, seguir com a líders hi ha fet esclatat l’eufòria al camp, a la banqueta local i a la grada, principalment la zona on estaven els pares dels nostres jugadors; en aquests cal agrair-los els seus ànims durant tot el partit, i disculpar-se pel patiment innecessari que els hi hem fet passar.
El CE Mercantil ha iniciat el partit amb el Iker com a porter, el Cesc i el Guillermo a la defensa, el Hugo al mig del camp, a les bandes el Marc i l’Andres i com a punta el Roger; a la banqueta hi havia el Cristian i el Ruben.
El partit ha començat amb un clara ocasió de gol del Roger al primer minut ha passada de l’Andres, però el Roger, en la finalització, no ha encertat. Poc després, el mateix Roger ha servit un corner, que el Hugo ha rematat de cap, però desviat. En la següent jugada, el Cesc, ham una gran passada, ha deixat al Roger sol, i aquest, no ha fallat i ha fet el un a zero. Poc després, en el quatre, un corner en contra, el Cerdanyola ha estavellat la pilota al pal, i el refús ha anat a parar als peus del davanter, que només ha tingut que tocar la pilota per empatar el partit.  En les següents jugades, els locals han tornat a desaprofitar dues grans ocasions de gol, la primera del Roger ha passada del Marc i la segona de l’Andres, que tampoc ha encertat en el remat final. El Cerdanyola, en la segona arribada a l’àrea del Iker, ha tornat ha marcar, hi ha donat la volta al marcador, un a dos. D’aquí fins el final de la primera part només els locals han arribat en àrea contrària, però la poca rapidesa del joc, la poca amplitud i profunditat que s’ha donat al joc, i les precipitacions pel marcador en contra, han fet que les ocasions de gol no fossin el suficient clares per acabar al fons de la xarxa. Les més destacades han estat dues del Marc, la primera amb una gran passada del Cristian, el Hugo, en una jugada d’estratègia treta pel Guillermo, i un dos contra un del Marc i el Ruben, que aquest últim estava sol, però el Marc ha decidit finalitzat, i el porter ha aturat la pilota. En la següent jugada, el Marc s’ha refet del error, i aprofitant l’assistència del Hugo, amb un toc de gran qualitat ha empatat el partit. El Hugo, ha passada del Ruben ha tingut la última ocasió de la primera part, però el seu xut ha estat ben aturat pel porter.
La segona part ha començat molt bé, i un xut del Roger refusat per la defensa, ha estat ben aprofitat per l’Andres per posar el tres a dos en el marcador; tot feia pensar que els Blaus començarien a dominar el partit, però el Cerdanyola, en la seva tercera clara ocasió de gol no ha fallat, i amb un xut molt llunya ha tornat a empatar el partit; el Iker, tot i la seva bona estirada, no ha pogut fer res per aturar el potent xut del rival. Aquí s’ha acabat el joc ofensiu del Cerdanyola, ja que ens els minuts restants, no han passat ni de mig camp, han acumulat molta gent per dins i han dificultat molt la circulació de la pilota dels locals. Això ha `provocat que no es veiessin clares ocasions de gol, tot i que el Roger, el Marc, el Guillermo, l’Andres, el Ruben i tots ho han intentat, però no hi havia manera. Tan  sols faltaven vint segons per que es complís el temps reglamentari, i en una sacada de banda del Cristian, la pilota ha anat a parar al Ruben, que aquest l’ha passar a l’Andres, i aquest, amb la seva cama no hàbil i des de fora l’àrea, ha engaltat un xut que el porter no ha pogut fer res per aturar-lo, i els Blaus han aconseguit la victòria.
Esperem que aquest partit ens serveixi com avis de cara als dos pròxims compromisos de l’equip i que els jugadors i el cos tècnic ho donin tot per aconseguir aquesta lliga tant i tant treballada.
Som-hi Blaus que només ens queden dos partits.

1 comentari:

  1. Genis, l’últim gol el de la Victoria el recordo així : Jugada del Roger no del Ruben i que amb un xut del Roger refusat per un defensa, la pilota va anar a parar al Andrés, que aquest amb un xut va marcar.

    Perdona es que avui tenia una estona!!

    ResponElimina