CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 11 de maig del 2013

UN PAS MÉS



Sant Quirze 1-4 CE Mercantil
Ruben 3’
Marc 7’
Roger 9’
Guillermo 10’

El Pre Benjamí A del CE Mercantil ha disputat el seu penúltim partit com a visitant al camp del Sant Quirze, equip de la part alta de la classificació i que com a local, havia perdut tan sols per la mínima contra els equips punters de la lliga; però els blaugranes, amb un gran inici de partit, tres gols amb deu minuts, ha sentenciat ràpidament el partit, i han tornat a casa amb un resultat de un a quatre, tres punts més i una jornada menys pel final del campionat.
El Ce Mercantil ha iniciat el partit amb el Iker de porter, el Cristian i el Cesc al eix de la defensa, el Sergi al mig del camp, el Marc i el Ruben a les bandes i el Roger com a davanter; a la banqueta estaven el Guillermo, el Hugo i l’Andres.
Els blaus han sortit molt forts, i el Roger, després d’una paret amb el Ruben i després d’una gran passada del Cristian, ha tingut les dues primeres ocasions de gol; a la tercera, amb un contraatac de pissarra executat ràpidament pel Cristian, Marc, Roger i Ruben, que aquest últim ha finalitzat, s’ha aconseguit el zero a un. El Roger estava inspirat, i en el minut set ha fet una gran passada al Marc, que aquest no ha fallat, hi ha fet el segon gol del partit. El mateix Marc, poc després ha tingut una altre ocasió, però el seu xut ha sortit desviat. El Roger, al minut nou i amb un llançament directa de corner, que ha refusat un defensa dins de la porteria, ha fet el zero a tres. El partit s’havia posat molt bé, però dos minuts més tard, i amb una pilota llançada per un defensa local, el Cristian ha intentat refusar-la, però no ha pogut, i el Sant Quirze ha retallat distàncies. L’equip no s’ha amagat, hi ha seguit amb el seu bon joc i l’actitud adequada per seguir buscant més gols i sentenciar el partit; així, el Roger, l’Andres han disposat de dues ocasions de gol, però ha estat el Guillermo, amb una gran definició després d’una passada del Roger i amb una altre gran acció de contraatac, que ha fet el un a quatre; com sempre, el nou blaugrana ho ha celebrat de la seva manera acrobàtica.
La segona part, tot i no haver-hi gols, els visitants han seguit dominant el partit, i els locals, amb tímides accions han inquietat la porteria d’un segur Iker, que les poques que ha tingut les ha aturat molt bé. També destacar la gran defensa del Cesc i el Cristian, que han estat molt atents per tallar i refusar qualsevol internada dels verds.
Les accions més perilloses del Mercantil han estat dos xuts de l’Andres, tots dos a fora per poc, una del Marc, que s’ha precipitat a l’hora de definir i la pilota ha anat alta, un xut de falta del Cristian, que s’ha quedat curt i un bon xut del Guillermo, que el porter ha aturat molt bé.
Tres punts per mantenir el liderat de la lliga; queden tres jornades, una a fora i dues a casa; precisament, el pròxim partit es disputarà al nostre camp i contra el Cerdanyola, el dissabte a dos quart d’onze del matí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada