CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 25 de maig del 2013

NOMÉS EN FALTA UN


Cercles Sabadelles 0-7 CE Mercantil
Roger 6’, 27’, 33’
Marc 1’, 9’
Andres 22’
Hugo 31’

El darrer dissabte de maig el Pre Benjamí A del Club Esportiu Mercantil va completar la seva catorzena victòria consecutiva després de derrotar al Cercle Sabadellès. Els blaus segueixen líders a falta d’un sol partit per acabar el campionat.
El partit va començar amb l’Iker a la porteria, la parella de centrals formada pel Cesc i el Cristian, banda dreta pel Rubén, banda esquerra pel Roger, mig centre Hugo i en punta el Marc.
El primer quart va ser el més intens i complet del partit que va fer que els visitants agafessin confiança per endur-se els tres punts. Quan passava poc més d’un minut el Cesc va fer una gran assistència i el Marc va col·locar bé la pilota per fer el zero un. Al cap de pocs minuts el Cristian va protagonitzar una gran jugada per banda i li va deixar la pilota al Roger perquè fes el zero dos després d’un bon xut. Finalment, a pocs segons de la finalització dels primers deu minuts, el Marc va recuperar una pilota gràcies a la bona pressió de l’equip, i va afusellar el porter fent el tercer gol visitant.
El segon quart va ser menys intens i els blaus no van poder fer cap gol, però el bon treball realitzat defensivament va fer que la porteria quedés imbatuda. Les ocasions més clares van ser pel Cristian i l’Andrés, però entre el porter i els defenses rivals, cap dels dos va aconseguir fer el quart gol.
El tercer quart va ser molt semblant al primer i van tornar a arribar més gols gràcies a la bona pressió treballada als entrenaments. L’Andrés va recuperar una bona pilota a prop de l’àrea rival i va creuar la pilota perfectament impossible pel porter rival. El Roger i el Guillermo també vam recuperar moltes pilotes a dalt, però els seus xuts no van entrar. A les acaballes l’Andrés va fer un bon centre de córner i el Roger la va empènyer al fons de la xarxa fent així, el zero a cinc.
Només restaven deu minuts perquè el Mercantil continués a la primera posició de la taula i per acabar de rematar el partit van haver dos gols més.
Primer l’Hugo va fer un gran xut llunyà que va entrar per tot l’escaire. Més tard el Cercle va intentar fer el gol de l’honor, però el nostre gran porter, l’Iker, va fer una molt bona parada. Un minut més tard el Rubén va marxar en velocitat per banda i el seu centre el va acabar rematant el Roger anticipant-se al porter rival. Ja anaven zero set i el Roger havia fet un hat-trick en el seu compte particular. Durant els darrers cinc minuts es podia haver fet algun altre gol però no va ser així.
L’equip està molt concentrat i perfectament preparat per afrontar el partit més important de la temporada. Dissabte que ve molta gent vindrà a disfrutar d’un gran espectacle de futbol entre el Pre Benjamí A del CE Mercantil i el del Can Rull. Primer contra tercer classificat on hi ha en joc el títol de lliga.

Ens ho mereixem equip ! A per totes nois !

Albert Del Valle

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada