CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dijous, 9 de maig del 2013

VICTÒRIA DEDICADA AL VÍCTOR



CE Mercantil 5-0 EF Sabadell
Andres 10’. 18’, 26’           
Roger 22’, 24’

El Pre Benjamí A del CE Mercantil, ha jugat aquest dijous a dos quarts de vuit del vespre, el partit aplaçat per la pluja corresponen a la jornada vint-i-cinc del Campionat de Lliga; el rival era el cuer de la classificació, l’Escola de Futbol de Sabadell. Possiblement ha estat un dels partits més fluixos de la temporada dels Blaus, però tot i això, s’han aconseguit els tres punts, s’han marcat cinc gols, s’ha deixat la porteria a zero i no s’ha concedit cap ocasió de gol als rivals, fent que el Iker, el nostre porter, fos un espectador més. El partit ha estat molt lent, molt apàtic, en gran part pel joc lent dels locals, però també per les múltiples interrupcions de l’àrbitre, ja que ha fet repetir pràcticament totes les sacades de banda, ha xiulat múltiples faltes pels dos equips inexistents i contínuament ha parat el joc per qualsevol caiguda dels jugadors; això ha fet que el partit encara fos més ensopit. La victòria, tot i el mal gust de boca, permet a l’equip seguir líder, però el més important és que s’ha pogut dedicar al Víctor, que el passat cap de setmana es va trencar la clavícula i es perdrà el que queda de temporada. Des d’aquí donar-li ànims al nostre davanter.
El CE Mercantil ha iniciat el partit amb el Iker sota pals, el Cristian i el Ruben a al defensa, el Hugo al mig del camp, a les bandes el Guillermo i el Roger, i en punta l’Andres; a la banqueta estaven el Marc Gomez, el Cesc i el Marc.
El partit ha començat amb un doble ocasió de l’Andres, que ha xutat fluix, i una del Roger, que la pilota ha anat a fora; el Guillermo, en els minuts set i vuit, ha tingut dues ocasions, però cap d’elles ha acabat en gol, igual que la falta servida pel Cristian, que ha sortit per sobre del travesser. Al Minut deu, en una internada del Marc per la banda esquerra, la pilota ha acabat als peus de l’Andres, que amb un fàcil remat ha fet el un a zero. El Marc i l’Andres, en els següents minuts han disposat de dues ocasions, però cap d’elles ha acabat al fons de la xarxa; però els dos mateixos jugadors, al minut divuit, han fabricat el dos a zero, que el deu blaugrana ha finalitzat amb gol. EL Cesc, en l’última jugada de la primera part, ha disposat d’una ocasió, però el defensa, en l’últim moment, li ha tret la pilota. La segona part ha començat igual, amb un joc lent, però amb ocasions clares del mercantil; el Roger n’ha tingut dues, el Ruben i el Marc també, però cap dels tres, ha estat encertat en el remat final. El tres a zero ha arribat el  minut trenta-dos, quan el Roger, en una passada de l’Andres, ha fet el seu primer gol; els dos mateixos jugadors, i dos minuts més tard, han repetit la jugada, i el quinze blaugrana ha fet el quart. L’Andres, que avui s’ha estrenat com a golejador del Pre Benjamí A, ho ha fet amb un hattrick, ja que en el minut vint-i-sis, ha aprofitat un refús d’un xut del Ruben, per fer el definitiu cinc a zero.
Cal oblidar aquest partit i pensar en el pròxim, que serà aquest pròxim dissabte a un quart de dotze al Municipal de Sant Quirze. Des d’aquí vull animar als meus jugadors, que tot i el partit d’avui, n’estic segur que el dissabte ho donaran tot per superar el difícil compromís que els espera i així mantenir el liderat de la lliga una setmana més. Sense dubte, són el millor equip de la lliga, i tot i els entrebancs que han tingut aquesta temporada, aconseguiran l’objectiu pel qual estan lluitant des del mes de setembre. Som-hi Blaus que sou els millors i els vostres entrenadors confien en vosaltres. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada