CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 11 d’abril del 2015

MOLT BON PARTIT A CASTELLAR – BENJAMÍ D


UE Castellar 1-9 CE Mercantil
Aleck 13’, 21’, 30’
Izan 9’, 11’
Éric 12’, 43’
Gerard 6’
Pau 32’

El Benjamí D ha tornat a guanyar, a golejar i a jugar un gran futbol; ho ha fet a Castellar, contra un equip de mitja taula i un conjunt que ho ha donat tot durant els quaranta-vuit minuts de joc, però que s’ha vist desbordat pel bon futbol dels blaugranes. Uns grans primers minuts i una segona part força bona, han permès als Mercantilistes sumar tres punts més i restar una jornada al calendari.
El partit ha començat bé molt aviat, en el sisè minut de joc, el Gerard, després de robar una pilota prop del mig del camp, ha vist al porter avançat, no s’ho ha pensat i li ha clavat per dalt. El zero a dos ha tardat tres minut, i en una bona passada de l’Éric a l’espai que el Izan ha rematat a la perfecció. El tercer ha estat en jugada d’estratègia, amb els mateixos protagonistes, però aquesta vegada, el remat del Izan ha estat amb el cap. I en el dotze, l’últim minut del primer quart, l’Éric ha recuperat una pilota i ell mateix ha definit fent el zero a quatre. El partit ja estava sentenciat i això ha provocat en els següents minuts abans del descans una relaxació per part visitant, tot i que en la primera jugada del segon quart, l’Aleck, sense angle, ha fet el zero a cinc amb una gran definició per dalt. La relaxació ha fet que els blaugranes a part d’encaixar un gol, en el catorze, juguessin de forma més individual, i el Castellar ha pogut defensar millor i només s’ha marcat un gol més, el de l’Aleck després d’una gran passada del Màrius en el vint-i-un. La segona part s’ha començat amb un ritme i una mentalitat diferent, amb un futbol de toc, però a la vegada vertical, i això ha permès veure grans jugades i tres gols més; a part, les ocasions clares fallades, sinó, el marcador, hagués estat molt més ampli.  El setè ha estat de l’Aleck, que completava el seu hattrick, després d’una altre gran assistència del Màrius; el vuitè, en el trenta-dos, també ha passada del Màrius, però aquesta vegada al Pau, que sense angle, ha posat la pilota on ningú s’ho esperava. Abans del novè gol, s’han vist bones ocasions de gol, com la del Pol al travesser o dues del Màrius, que ha fallat en la rematada final. L’Éric ha tancat la golejada en el quaranta-tres, en una gran jugada individual.
Bon partit d’aquests grans jugadors que el públic local ha sabut reconèixer felicitant al conjunt blaugrana per la seva victòria.

La pròxima setmana l’equip rebrà a la UFB Jabac i Terrassa; el partit serà dissabte a dos quarts d’onze del matí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada