VICTÒRIA MOLT TREBALLADA – BENJAMÍ D

Castellbisbal UE 1-3 CE Mercantil
Aleck 14’, 20’
Éric 32’

El BD del CE Mercantil ha jugat aquest matí a Castellbisbal contra un dur rival però ha pogut sobreposar-se a ell. El partit ha començat amb un equip poc intens i això ha fet que al primer quart no passés res en especial. En el minut dos de la segona part el Pol ha sacat de banda molt fort passant-li a Aleck que aquest ha marcat un bon gol. Just després, el Castellbisbal marcava el seu primer i únic gol des de mig del camp. En el minut vint del partit el Pau ha xutat i el rebot del porter l’ha agafat l’Aleck, que aquest ha marcat el segon gol del Mercantil.
En el tercer quart l’equip ha millorat una mica la intensitat i això ha fet que en el minut trenta-dos del partit un centre inesperat de Marc li deixava a Éric el gol en safata i feia l’últim gol del partit. En l’últim quart l’equip ha lluitat a un bon Castellbisbal que ha anat a per totes, destacant un xut de Pol des de mig del camp que casi es transforma en el quart del Mercantil.

El pròxim dissabte l’equip s’enfronta al Futbol Base Terrassa a les 12:00 a casa, el segon classificat només a 3 punts del Mercantil.