CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 2 de maig del 2015

PRIMERA DERROTA A LA LLIGA – BENJAMÍ D


CE Mercantil 2-3 Terrassa Futbol Base
Maikel 9’
Guillermo 45’

El Benjamí D ha rebut aquest dissabte al matí, al seu màxim rival de cara al títol de lliga, el Terrassa Futbol Base. L’encontre ha estat emocionant, però l’encert dels Terrassencs de cara a porteria, ha declinat el partit a favor d’ells, que amb aquesta victòria retallen tres punts als blaugranes, el que significa que ara estan tots dos equips empatats a punts, però el Mercantil és líder gràcies al gol average particular, ja que en el partit d’anada, es va guanyar al seu camp per zero gols a set. Ara toca guanyar els quatre partits que queden per proclamar-se campions; qualsevol ensopegada seria dir a deu a la lliga.
El partit ha començat amb un clar domini visitant, però a mesura que passaven els minuts, els locals han començat a dominar, especialment en la segona part, on han deixat als rivals sense ocasions de gol, excepte és clar, el corner del un a tres. S’ha estat superior al rival, però la falta d’encert dels joves jugador blaugranes els han condemnat a la derrota.
Al minut sis i després de perdre una pilota al mig del camp, els Terrassencs han fet el zero a un; en el nou, el Maikel, amb un espectacular llançament de falta, ha fet l’empat. Però només treure del mig del camp, els visitants han aprofitat un error en el marcatge per fer el seu segon gol. Aquí el partit ha començat a canviar, i han arribat les primeres clares ocasions de gol, com la del Gerard, que des de dins de l’àrea ha xutat per sobre el travesser o les dues del Màrius, la primera que ha acabat igual que l’anterior i la segona, on un jugador rival h atret la pilota de la mateixa línea de gol. Amb el un a dos s’ha arribat al descans.
La segona part ha començat amb un domini clar dels blaugranes, on han disposat de moltes ocasions de gol, totes elles molt clares i moltes sols davant del porter. L’Éric ha estat el protagonista de les primeres tres, on dues han acabat a fora per poc i una la refusat al pal. El Víctor n’ha tingut dues, tots elles aturades pel porter. El Terrassa, que fins al minut quaranta-dos no havia xutat a porteria, ha fet el un a tres, en un corner, on un refús ha acabat als peus del davanter, que a un metre de la porteria no ha fallat. Era la sentencia, però tres minuts més tard, el Guillermo, a pressionat una pilota, l’ha robat, hi ha fet el dos a tres. Quedava poc, l’equip s’ha bolcat, però tot i intentar-ho no s’ha pogut, i s’ha perdut el primer partit de lliga. El balanç és positiu, ja que demostra que son superiors al seu rival directe pel títol. Com s’ha dit abans, ara només cal fer el mateix que s’ha fet durant tota la temporada, guanyar, guanyar i guanyar; així fins a quatre partits. Confiem amb l’equip i ho faran.

Per acabar vull destacar al Pau, un jugador que està fent una temporada extraordinària, amb uns números estratosfèrics, però que avui, el seu entrenador, no l’ha començat com es mereixia; des d’aquí animar-lo a seguir treballant igual i demanar-li disculpes pels pocs minuts que avui ha tingut. Ho sento Pau.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada