CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 30 de maig del 2015

CAMPIONS!! – BENJAMÍ D


CE Mercantil 16-1 CF Junior
Màrius 5’, 8’, 24’, 41’, 43’
Gerard 10’, 39’
Víctor 13’, 46’
Izan 14’, 20’
Pau 15’, 19’
Maikel 6’
Roger 18’
Marc 47’

Amb la victòria d’aquest matí contra el Junior per setze gols a un, el Benjamí D del CE Mercantil s’ha proclamat campió de lliga. Ha estat un lliga competida, com demostra l’empat a punts entre el primer i el segon classificat, cosa que ha fet, que el campionat es decidís en l’enfrontament entre tots dos. El Mercantil va guanyar al camp del Terrassa per zero gols a set, i els Terrassencs van guanyar al camp blaugrana per dos gols a tres, per tant, títol i ascens a primera pel Mercantil. Ha estat una bona temporada, on s’han aconseguit vuitanta-cinc punts de noranta possibles; en trenta partits s’ha aconseguit vint-i-vuit victòries, un empat i una derrota. S’han marcat dos cents dotze gols, i només s’han encaixat vint-i-nou, és a dir, ni un per partit. Números de campions.
El partit d’avui ha estat, probablement, un dels millors en quant a joc realitzat per l’equip, especialment en la primera part, on a part de marcar onze gols, s’ha jugat molt bé a futbol. El tercer quart ha estat el més fluix, ,on s’ha buscant massa la individualitat, però en l’últim s’ha tornat a jugar a futbol i s’han aconseguit els cinc gols restants; en l’última jugada, una falta a permès al Junior fer el seu gol. Els golejadors han estat el Màrius, amb cinc, el Gerard, Izan, Pau i Víctor, amb dos gols cadascun d’ells, i el Maikel, Roger i Marc, amb un. La majoria de gols han arribat amb assistències, les quals han estat tres del Màrius i de l’Éric, dos del Pau, i una del Gerard i el Marc. Només són números, però la realitat és que tots, avui, han estat a un nivell molt alt.
Personalment estic molt satisfet d’aquesta temporada, on s’ha aconseguit l’objectiu marcat, fent bon futbol i marcant molts gols, s’han passat moments difícils, però s’han superat; s’ha treballat molt bé durant tot l’any i el suport de tots els pares també han ajudat a aconseguir aquest objectiu. Marxo orgullós d’aquest equip. Gràcies!

La pròxima setmana, participem en el MIC Andorra, un bon premi pels Campions!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada