CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 16 de maig del 2015

CATORZE GOLS PER APROPAR-SE UNA MICA MÉS AL TÍTOL – BENJAMÍ D


CE Mercantil 14-0 Mirasol Baco
Izan 14’, 16’, 18’, 34’
Éric 3’, 12’, 29’
Víctor 15’, 24’, 28’
Gerard 17’
Maikel 26’
Pau 39’
P.P 2’

Contundent victòria del Benjamí D davant del cuer de la classificació, que permet mantenir una setmana més la primera posició i enviar una senyal al Terrassa; no es fallarà. L’encontre d’avui ha estat molt senzill, molt còmode, plàcid, i l’equip, tot i els catorze gols, no ha posat la cinquena marxa, sinó, el resultat hagués estat molt més ampli del que ha estat.
Tot ha començat bé, minut dos gol en pròpia porteria després d’un centre del Màrius i un remat de l’Éric. En el tercer minut, la mateixa jugada, centre del Màrius i remat de l’Éric, aquesta vegada gol del onze blaugrana. El tercer, també de l’Éric, aquesta vegada amb un gol olímpic. En el catorze, el Izan ha fet el quart, i un minut més tard ha donat el cinquè al Víctor. Aquests dos mateixos jugadors s’ha associat per fer el sisè, amb una gran paret i culminada pel Izan. El Gerard, ha culminat una gran jugada col·lectiva, on el Marc ha cedit al Izan, aquest al Gerard i cap a dins. El vuitè, en el divuit, centre del Víctor i gol de volea del Izan. El novè, últim de la primera part, ha estat del Víctor, ell sol ha robat la pilota i ha afusellat al porter rival.
La segona part ha continuat igual, domini total del Mercantil, on el Roger, no ha intervingut en tot el partit, ja que la pilota no passava del mig del camp. L’equip ha seguit fent gols, fins arribar als catorze. El desè ha estat del Maikel, amb un potent xut des de fora l’àrea. El onze a zero del Víctor, que ha rematat molt bé un gran centre del Màrius. El dotze de l’Éric, que ha culminat molt bé un gran canvi d’orientació del Víctor. El tretze ha estat del Izan, en una gran jugada individual. I el catorzè i definitiu gol ha estat del Pau, després de rebre una passada de l’Éric.

La pròxima setmana l’equip visitarà el Natació Terrassa, on s’ha de guanyar per en l’última jornada rematar la feina. El partit es jugarà dissabte a dos quarts d’onze.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada