CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 23 de maig del 2015

UNA VICTÒRIA AMB MOLT DE PATIMENT – BENJAMÍ D


Natació Terrassa 3-6 CE Mercantil
Víctor 24’, 36’, 39’, 41’
Màrius 43’
Roger 48’

El Benjamí D del CE Mercantil ha aconseguit aquest dissabte el matí tres punts que el deixen a un partit de poder proclamar-se campions de lliga; ho ha fet amb molt de patiment, ja que els locals, en una gran primera part, s’ha posat tres a un. Però a la segons, especialment en els instants finals, l’equip ha tret l’orgull necessari per remuntar i acabar el partit amb un ampli marcador.
Al inici del partit, el Izan, ha tingut dues clares ocasions de gol, però una ha acabat a les mans del porter i l’altre a fora. Aquí el partit ha donat un tomb, i en dues ràpides accions, els locals s’han posat dos a zero; era el minut vuit i quedava temps per la remuntar. Els nervis han aparegut al cap dels blaugranes i no s’arribava amb claredat. Tres minuts més tard, i en una altre ràpida acció, els Natació ha fet el tercer gol i això si que semblava el final. El Víctor ha donat esperança en l'últim minut de la primera part, quan ha rebut una passada del Maikel, i des de dins de l’àrea ha fet el tres a un.
La segona part ha estat molt més blaugrana, ja que els rivals no ha creat pràcticament perill, tant sols dos xuts que el Roger ha aturat bé. Passaven els minuts i l’equip no trobava el camí del gol i semblava que la lliga s’escapava. En el trenta-sis l’equip ha fet un canvi, ja que el Víctor, després de rebre una passada del Maikel, ha fet el tres a dos, i s’ha cregut que era possible. Quedaven dotze minuts i tots els jugadors ho han donat tot i el resultat d’això ha estat, quatre gols en aquests dotze minuts. Primer el Víctor en un fort xut ha fet el tres a tres; el mateix, dos minuts més tard i després de rebre una passada de l’Éric ha fet el tres a quatre. El Màrius, després de la passada del Víctor, ha resolt molt bé dins de l’àrea, fent el cinquè en el quaranta-tres; i el Roger, el nostre porter, h aposat la guinda al pastís, marcant de falta el definitiu tres a sis.

Tres punts treballats i ara a esperar el dissabte, per sense cometre el mateixos errors d’avui, poder guanyar i així proclamar-se campions d’aquesta lliga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada