CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 16 de maig del 2015

PER SEGONA SETMANA CONSECUTIVA, CATORZE – BENJAMÍ C


FC Matadepera 4-14 CE Mercantil
Max 3’, 13’, 24’, 26’, 31’, 43’
Jan 23’, 34’
Mateo 36’, 39’
Ruben 24’
Jordi 30’
Diego 37’
P.P 1’

Per segona setmana consecutiva, el Benjamí C del CE Mercantil ha golejat al seu rival marcant catorze gols; xifres poc vistes en el món del futbol. Avui ha estat en el camp del Matadepera, que tot i un inici dubitatiu, els Mercantilistes s’han acabat imposant amb molta claredat. Ara estan segons amb tres punts de diferència, però caldrà guanyar l’últim partit per assegurar-se la segona posició final.
El partit ha començat bé, i en el primer minut de joc els rivals s’han marcat en pròpia porta, després d’un centre del Jan. En el tres, el Max, amb vaselina al defensa i després al porter, ha fet el segon. En el cinc, els locals han retallat distàncies, però el Max, en el tretze, ha fet el un a tres. Aquí han vingut els tres minuts dolents del partit, on s’han encaixat dos gols seguits i s’han posat tres a tres, però en el minut vint-i-tres tot han canviat, i en tres minuts, els que faltaven per arribar al descans s’ha sentenciat el partit. Primer el Jan, després el Ruben, de penal, i finalment el Max, han deixat el marcador en tres a sis. Calia no dormir-se en el inici de la segona part, i així s’ha sortit.  El Max ha passada del Jan ha fet el setè, el Jordi, també ha passada del Jan, aquesta vegada creuada i a l’espai, ha fet el vuitè, el novè ha estat del Max, després d’una paret amb el Jan. El tres a deu ha arribat en el trenta-quatre, en un xut del Jan ajustat al pal després d’una passada en darrera del Max. El onzè ha estat amb un xut del Mateo; el dotzè del Diego, arribant de segona línea i després d’una altre gran passada en darrera del Max. El tretze també de passada del Max, ha estat del Mateo, i el catorze i definitiu gol ha estat del Max, aprofitant un refús després d’un xut del Jan.

L’equip tancarà la lliga la pròxima setmana reben el tercer classificat, la Maurina Egara; l’encontre es jugarà el dissabte a dos quart d’una del migdia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada