CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 13 de juny del 2015

FINAL D’UNA GRAN TEMPORADA – BENJAMÍ C I BENJAMÍ D


El Benjamí C i el Benjamí D del CE Mercantil, ha donada per acabada la temporada, disputant el Torneig benèfic organitzat pel nostre club. Tots dos han fet un bon torneig, on s’ha obtingut una sisena i una segona posició. Els jugadors ho han donat tot per acabar aquest any d ela millor manera, a part de gaudir d’un altre dia amb l’equip, aquesta vegada, amb tots dos equips junts; el fet més destacat és que quan un equip jugava l’altre animava, i això demostra l’amistat que han fet tots els jugadors de tots dos equips. Això, encara ha fet, que per mi, la temporada sigui molt millor, sense dubte, la millor de la meva curta vida, setze temporades, com a entrenador.
El Benjamí C estava enquadrat al grup B, juntament amb el Polinyà, el Castellar i el Mollet. El primer partit els ha enfrontat al Polinyà, al qual han derrotat per tres gols a un; el segon, al Castellar, on s’ha perdut per tres gols a un, i l’últim contra el Mollet, el qual s’ha perdut per dos gols a tres. Amb això l’equip quedava tercer de grup i passava a jugar la fase de consolació, per quedar entre el cinquè i el vuitè lloc. La semi final els ha enfrontat al Vilassar, al qual s’ha derrotat per dos gols a un. La final, contra el Polinyà, ha estat un partit molt emocionant, amb alternances al marcador, i després del quatre a quatre final, s’ha decidit a la tanda de penals, on el Polinyà s’ha emportat la victòria per set gols a sis.
El Benjamí D estava enquadrat al grup A, juntament amb el Vilassar, el Gimnàstic de Manresa i la Torreta. El primer partit ha estat contra el Vilassar, al qual se’l ha guanyat per un gol a zero. El segon enfrontament era contra el Gimnàstic de Manresa, on s’ha empatat a un, i el tercer partit s’ha jugat contra la Torreta, amb victòria blaugrana per tres gols a un. Això els feia primers de grup i passar a jugar la fase final. La semi final els ha enfrontat contra el Castellar, en un partit molt disputat, el qual s’ha l’ha guanyat per dos gols a tres i s’han classificat per la final. Aquí, el rival ha estat el Mollet, físicament superior, ja que els nostres jugadors no podien més, i tot i intentar-ho no s’ha pogut i s’ha caigut per tres a zero.
Trobaré a faltar a tots aquests jugadors que m’han fet disfrutar molt del futbol, amb grans partits, grans gols i grans celebracions; especial il·lusió quan algun d’ells, per sort han estat molts, han vingut a celebrar gols amb mi; això ho recordaré sempre. Gràcies nois. També donar les gràcies a tots els ajudants que he tingut, que sempre han estat allà, ajudant-me i recolzant als jugadors. Gràcies Albert, Adri, Dani, Ivet, i Toni.
Aprofito la última crònica de la temporada per acomiadar-me d’aquest club, el CE Mercantil, entitat que he defensat durant nou temporades, i que sempre portaré al cor; però per causes que ara no vull comentar, no val la pena, he decidit fer un canvi d’aires; no marxo gaire lluny, però sempre estaré aquí. A partir d’ara, un seguidor més, especialment dels equips on vagin aquests jugadors.

Fins aviat.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada