CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 12 de desembre del 2010

Primera victòria al Municipal Arrahona – Merinals

CE Mercantil 4-2 Sant Gabriel
Ivet 22’
Andrea 30’
Laia  40’
Carla 66’

Les noies de l’Aleví Infantil necessitaven la victòria, que aquest diumenge al matí han aconseguit contra un dels equip de la part alta de la classificació, el Sant Gabriel, pel resultat de quatre gols a dos. Fins ara, els resultats, tot i l’esforç no arribaven i l’equip, moralment, ho notava. El partit d’avui ha reafirmat a les blaugranes com un bon equip i que amb una mica més de sort, principalment de cara a gol, aconseguiran moltes més victòries de les que han aconseguit durant el que portem de temporada. Cal destacar l’actitud i les ganes de totes les jugadores, des de la que ha jugat més minuts fins les que menys, ja que totes han estat animant, patint i gaudint d’aquesta victòria.
L’alineació inicial del Mercantil ha estat la següent: Vane de portera, Laia i Carla de defenses, Ivet de mig centre, d’interiors la Paula i l’Elena i com a referència a dalt l’Ariadna. La Marta G., l’Andrea, la Sandra, la Marta i la Yaiza han començat a la banqueta.
El Sant Gabriel ha sortit molt ficat en el partit, però les locals, concertades i ben col·locades sobre el terreny de joc han evitat els primers atacs. Poc a poc, les Mercantilistes anaven entrant en joc i a partir del minut deu s’han fet amb el control de la pilota i han disposat de les primeres ocasions per marcar; la Ivet, al onze de falta, la Carla al quinze al pal o la Laia al setze a fora per poc, han tingut les ocasions més clares. Al minut vint-i-dos, la Ivet amb un fort xut ha aconseguit batre a la portera rival i a partir d¡aquí el domini local encara s’ha accentuat més i les ocasions han seguit arribant, però no ha estat fins al trenta, que l’Andrea ha aconseguit ampliar l' avantatge. La Vane, abans del descans ha tingut un parell d’intervencions claus, ja que ha aturat un fort xut des de la frontal de l’àrea i posteriorment ha resolt molt bé un contra un amb la davantera visitant.
Només començar la segona part, al segon minut de joc, la Laia, la millor del partit juntament amb la Ivet, i aprofitant una gran assistència de la Marta ha fet el tercer gol creuant molt bé la pilota. El partit semblava controlat, ja que el marcador i el joc així ho demostraven; però les de Sant Adrià, en dues accions aïllades als minuts quaranta-dos i seixanta-dos han posat la por al cos al Municipal Arrahona – Merinals. En canvi, les noies han estat més tranquil·les hi han seguit igual i al minut seixanta-sis, en la sortida d’un corner, la Carla ha aprofitat que la pilota s’ha quedat morta a l’interior de l’àrea per fer el quart gol i donar la tranquil·litat necessària a la banqueta local.
Donar les gràcies a totes les jugadores ja que l’equip i particularment el cos tècnic necessitaven aquesta victòria. 
El partit de la pròxima jornada tindrà lloc el diumenge a les tres de la tard al Municipal Josep Guardiola; el rival serà el penúltim classificat, el Santpedor. Esperem una nova victòria de les noies per marxar satisfets de vacances.

2 comentaris:

  1. Estic molt contenta d'aquest partit perquè, a part de guanyar, m'ho he passat molt bé jugant.

    ResponElimina
  2. Doncs per mi, això, és el més important; que disfruteu!
    Bon partit Marta!

    ResponElimina