CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 18 de desembre del 2010

Victòria per apropar-se a les primers posicions


Santpedor 2-3 CE Mercantil
P.P 33’
Andrea 43’
Carla 50’

Les fèmines del CE Mercantil han jugat, aquest dissabte a les tres de la tarda, l’últim partit de l’any. Les noies s’han desplaçat fins a les terres del Bages per enfrontar-se al Santpedor al Municipal Josep Guardiola. El partit ha tingut dues cares; en la primera, les blaugranes els hi ha costat entrar en joc i s’han trobat amb un Santpedor molt inspirat. En canvi, en la segona part, les visitants han sortit més mentalitzades i amb un bon joc i una gran actitud s’ha aconseguit una important victòria, la tercera de forma consecutiva.
El Mercantil ha presentat la següent alineació: la Vane de portera, la Laia i la Carla de defenses, de mig centre la Ivet, d’interiors la Yaiza i la Marta i a dalt pel gol, l’Andrea; a la banqueta, al costat de la Teresa, del Jordi i del Genís hi havia la Paula, la Marta G., l’Ariadna, la Sandra i l’Elena.
El primer minut de joc, en un mal entès entre la defensa i la portera, la davantera local ha estat molt ràpida i posant la punta de la bota ha aconseguit marcar el primer gol del partit. Aquest gol ha fet mal a les Mercantilistes i tot i que s’ha tingut alguna ocasió per empatar el partit, el joc ha estat lent i el Santpedor, en algunes ocasions hagués pogut ampliar el marcador, però, per sort, els seus xuts no han tingut el final esperat. A les acaballes de la primera part, en un corner tret per la Ivet, les locals s’han marcat en pròpia porta i amb un empat a un s’ha arribat al descans.
La segona part ha estat completament diferent a la primera, ja que el Mercantil ha dominat, ja que ha volgut la pilota i s’ha bolcat a l’atac; fruit d’això s’han disposat de nombroses ocasions de gol, però no ha estat fins al minut quaranta-tres que l’Andrea ha batut a la portera després d’una gran passada de la Marta. Aquí l’equip s’ha crescut i han seguit buscant la porteria contraria; l’Elena en tres ocasions, que han acabat a las mans de la portera i l’Andrea amb un xut suau han tingut les ocasions més clares. Al cinquanta ha arribat el tercer quan la Carla, aprofitant un refús, ha marcat per segona jornada seguida hi ha donat una mica de tranquil·litat a l’equip. Durant l’últim quart les noies s’han relaxat una mica i el Santpedor ho ha intentat, tot i que excepte el gol, al minut seixanta-un, no han creat gaires ocasions de gol. Quatre punts molt importants per les Mercantilistes ja que aquesta victòria les allunya de les posicions baixes i les acosta molt a la tercera posició de la lliga, ara mateix en poder del Manresa.
Els pròxims dies, l’Aleví Infantil Femení tindrà descans i fins el dilluns tres de gener no tornarà a entrenar. El pròxim partit serà la primera jornada de la segona volta, contra el Manlleu i al Municipal Arrahona – Merinals. Fins llavors Bon Nadal i Feliç Any Nou.

1 comentari: