CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 19 de desembre del 2010

Victòria per acomiadar l’any


CE Mercantil 5-2 UE Sabadellenca
Xavi 22’ 27’
Anthony 34’ 37’
Scuri 4’

Els Barrufets han jugat aquest dissabte al matí l’últim partit de l’any dos mil deu; l’encontre s’ha jugat al Municipal Arrahona – Merinals i el rival la Sabadellenca. Seguint la bona línea de les últimes jornades, els més petits s’han emportat el partit per cinc gols a dos, i en alguns moments del partit, han jugat força bé.
L’equip inicial del Mercantil ha estat: Sergi de porter, el Gomez i el Ribera de defenses, de mig centre el Scuri, acompanyat a les bandes pel Julen i el Marcos i deixant a dalt l’Anthony. A la banqueta, juntament amb la Vane, la germana del Xavi i el Genís hi havia el Cesc, el Garcia, el Baena i el Xavi A.
Els Mercantilistes han començat forts i al segon minut de joc, el Scuri ha aprofitat una passada de l’Anthony per inaugurar el marcador. El gol no ha fet afluixa els blaugranes i els següents minuts han disposat de varies ocasions de gol, però el porter rival, molt inspirat, i el poc encert de cara a porteria no han permès augmentar l’avantatge en el marcador. En canvi, els visitants, cada cop estaven millor i en l’últim minut del primer quart han empatat el partit. El segon quart ha començat igual que ha acabat el primer, i en el minut setze de partit, la Sabadellenca ha fet el seu segon gol. Aquí, el partit ha canviat i els nostres han tornat ha tenir la pilota hi ha disposar d’ocasions de gol; el Cesc en dues ocasions i el Garcia a les acaballes de la primera part haguessin pogut empatar el partit, però el resultat, durant aquesta part, ja no s’ha mogut més. La segona part ha començat amb un Mercantil bolcat a l’atac i el Xavi A., al segon minut de la represa ha empatat el partit en aprofitar una pilota morta dins de l’àrea; tan sols cinc minuts més tard, el mateix Xavi ha fet una gran jugada individual hi ha marcat el tercer gol de l’equip. Cal destacar, dos minuts abans del gol, la gran intervenció del Sergi en un u contra u amb el davanter rival. El quart gol ha estat obra de l’Anthony en culminar una gran jugada personal, i ell mateix ha fet el cinquè en aprofitar una bona passada del Cesc al minut trenta-set. Els últims minuts la Sabadellenca ha buscat el seu tercer gol , però els defenses Garcia i Gomez han estat incommensurables hi han evitat qualsevol perill per la porteria defensada pel Sergi.
Ara toca descansar un dies, per tornar a la feina el dimarts quatre de gener per preparar, amb moltes ganes, els primers partits del nou any.
Els jugadors i el cos tècnic del Barrufets us desitgen un Bon Nadal i un Feliç Any Nou.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada