CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 8 de gener del 2011

Nova victòria amb un gran partit


CE Mercantil 9-2 Sabadellenca “B”
Scuri 3’ 32’ 35’
Gomez 13’ 36’
Marcos M. 1’
Julen 17’
Cesc 23’
Garcia 26’

Dia darrera dia, entrenament darrera entrenament i partit darrera partit, els Barrufets del CE Mercantil segueixen creixent. Aquesta setmana, jugaven la desena jornada de lliga al Municipal Arrahona – Merinals contra la Sabadellenca i el resultat, un clar nou a dos,no ha estat el més important, ja que el joc realitzat pels nens ha estat molt bo; principalment al primer i últim quart, han marcat grans gols i han fet grans jugades amb diverses combinacions entre ells, i els elogis de pares i rivals ha estat el seu millor premi.
D’inici han sortit el Roger de porter, els defenses Gomez i Ribera, el mig centre Scuri, els interiors Marcos i Baena i de davanter el Garcia. De mentre, a la banqueta estaven el Cesc, el Julen i l’Anthony.
Només començar el partit, el Scuri ha cedit la pilota al Marcos per què aquest fes el primer gol. Només dos minuts més tard i culminant una gran jugada col·lectiva, el Scuri rematava el centre del Gomez per fer el segon. El bon joc ha continuat però la Sabadellenca, lluitant molt, evitaven que la pilota arribes a la porteria del seu porter, i en canvi, a l’últim minut del primer quart han retallat distàncies en aprofitar una errada defensiva dels blaugranes. Ha estat un petit error, ja que en el tretze el Gomez marcava el tercer gol. Al setze, el Julen feia el quart en aprofitar un centre del Cesc des de la banda dreta; el mateix Cesc, al tercer minut de la segona part marcava el seu primer gol a la lliga. El Garcia, al minut vint-i-cinc, també feia el seu primer gol a la competició després d’aprofitar un refús dins de l’àrea. La Sabadellenca, des de el gol no havia xutat més a la porteria defensada pel Roger, però en la segona vegada que ho feia marcava el seu segon gol; la jugada ha estat un contraatac després d’un corner dels locals al minut trenta.
L’últim quart, els Mercantilistes han tornat amb el bon joc del primer, i a part dels tres gols aconseguit s’ha tornat a combinar molt bé. El Scuri, de falta al minut trenta-dos, i de remat a passada del Julen al trenta-cinc feia el setè i vuitè gol, metre que el Gomez, al trenta-set tancava el marcador amb un fort xut des de dins de l’àrea.
La pròxima setmana els Barrufets aniran fins a Castellar per disputar l’onzena jornada de lliga. El partit està previst per diumenge a dos quarts d’onze del matí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada