CFU CAN RULL

diumenge, 30 de gener del 2011

Victòries del Benjamí “C” i dels Barrufets a domicili

Barbera Andalusia 1-2 Benjamí “C”                  UE Sabadellenca “A” 0-1 Barrufets
David 2’                                                                                                                              Julen’26
Izan 29’

Aquest cap de setmana l’Aleví Infantil Femení no ha tingut partit de lliga i això m’ha permès anar amb el Benjamí “C” abans del partit dels Barrufets. A continuació hi ha la crònica del Benjamí i un petit comentari dels Barrufets.

Els nois del Sergi han jugat, aquest dissabte al matí, un important partit, ja que el rival, l’Escola de Futbol Barbera Andalusia, tenia els mateixos punts que els blaugranes, i amb aquests tres punts aconsegueixen escalar a la taula classificatòria. El partit ha tingut dues parts, la primera pel Mercantil, on amb dos gols i un bon joc ha tancat al rival al seu camp; i una segona part on els locals han dominat més, però tot i el gol al minut vint-i-nou no han aconseguit posar nerviós al Mercantil, i aquests s’han emportat els punts cap a Sabadell.
El CE Mercantil ha sortit amb el Joan marc de porter, els defenses Albert, Víctor i Izan, als migcampistes Èric i Ximi i com a home més avançat el David. A la banqueta estaven l’Adrian, Dídac, Alex i Pol.
Els nois del Mercantil han sortit a er el partit i en el segon minut de joc, el David a rematat un centra del Víctor, des de la banda dreta, per inaugurar el marcador. Fins el cinquè minut els locals no s’han apropat a la porteria del Joan Marc, hi ha estat amb un xut de falta que ha sortit molt desviat. Els visitants s’han seguit atacant hi han disposat de varies ocasions de gol, com les del Ximi, al minut sis, que ha acabat a corner, l’ha del Albert, amb el mateix resultat al vuitè minut o la del David, que ha sortit a fora per poc. EL Barbera només creava perill amb tímids contraatacs, i al minut deu, han tingut la ocasió més clara, quan el davanter ha driblat al nostre porter hi ha xutat, però l’Albert, molt atent, ha tret sota pals. Poc a poc el partit s’anava igualant però les ocasions més clares eren blaugranes; així, al minut vint-i-tres, l’Izan amb una bona jugada personal, ha marcat el segon creuant l apilota on el portar no hi ha pogut arribar. Amb el zero a dos s’ha arribat al descans.
La segona part ha agafat una altre tònica i els de Barbera del Vallès han dominat, tot i que d’ocasions clares n’han tingut poques. Les més destacades dos xuts llunyans que Joan Marc ha refusat a corner. Al vint-i-nou, amb un xut potent de fora l’àrea, els locals han retallat distàncies i això els ha animat i s’han bolcat a l’atac. Després d’uns minuts d’angoixa, el Mercantil s’ha tret la por del cos i a falta de pocs minuts pel final s’hagués pogut sentenciar el partit, però les ocasions  de l’Èric, de l’Albert o el David no han pogut acabar amb gol. El Barbera o s’ha rendit, però les seves últimes ocasions han estat ben aturades per la defensa i el porter mercantilista.
Victòria important del Benjamí “C” que anirà molt bé per la moral dels nostres jugadors.
Per altra banda, els Barrufets jugaven la tretzena jornada de lliga al Municipal la Creu contra la Sabadellenca “A”; el partit s’ha jugat a dos quarts de dues i el resultat final un zero a un pels nois dels Genís i la Vane. Amb aquesta victòria ja en són vuit els partits guanyats consecutivament.
El partit només ha tingut un equip, el Mercantil, ja que els locals no han passat més de cinc vegades del mig del camp i en cap ocasió han arribat a la porteria defensada pel Roger, que s’ha convertit en un espectador més. Tot i el curt resultat el partit ha estat un atac i gol constant, però els múltiples atacs blaugranes no arribaven a gol a causa de la muralla defensada pels jugadors taronges. Finalment, en un penal comés sobre el Marc Scuri al minut vint-i-sis, ha significat el gol de la victòria. El penal l’ha executat el Julen i tot i que el porter la tocada no ha pogut fer res per evitar que entres al fons de la xarxa.
La pròxima setmana els Barrufets rebran al CE Sabadell; el partit serà dissabte després del derbi que també jugaran dissabte el CE Mercantil i el CE Sabadell de la categoria Aleví Infantil Femení; aquest partit serà a tres quarts de dotze.