CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 5 de febrer del 2011

Les blaugranes planten cara al segon classificat



El CE Mercantil i el CE Sabadell de la categoria Aleví Infantil Femení han jugat, aquest dissabte al matí, el derbi per excel·lència de Sabadell. Tot i la diferència en la classificació ha estat un partit igualat, on les blaugranes, sobretot a la primera part, han disposat de varies ocasions de gol, tres d’elles molt clares, però no han estat encertades, i en canvi el Sabadell, en menys ocasions ha esta capaç de marcar dos gols, un de jugada i l’altre amb un extraordinari gol de falta. Tot i el resultat les nostres han dona la cara contra un dels dos candidats al títol de lliga.
El CE Mercantil ha sortit amb la següent alineació: Vane de portera, la Laia i la Carla de defenses, al mig del camp, la Marta, la Ivet i la Sandra i a dalt l’Elena. A la banqueta hi havia la Paula, Marta G., l’Andrea, l’Ariadna i la Yaiza.
Les locals, tot i un tímid avis de les visitants, han sortit fortes i en el minut cinc han disposat d’una claríssima ocasió de gol, però ni la Marta, ni l’Elena a boca de gol han estat prou encertades per inaugurar el marcador. L’Elena, al set, n’ha tingut una altre, però la portera la desviat a corner; la Laia, un minut més tard, ha tingut la seva, però el seu remat ha sortit fora. La Carla ha evitat amb un bon refús, que la pilota arribes amb perill a la porteria de la Vane. Aquesta acció ha animat a les del Sabadell, però cap dels seus remats, als minuts nou, deu i dotze han torbat el camí de la porteria. Al minut quinze ha arribat la segona clara ocasió de gol de les Mercantilistes, quan en una jugada embarbollada dins de l’àrea, ha acabat amb un xut de l’Elena, que el rebot ha anat a la Sandra, que aquesta, amb la portera ja batuda no ha pogut marcar, i la pilota la refusat el travesser. El Mercantil atacava però a la vegada perdonava i això mantenia a les rivals en el partit. Amb una ocasió visitant, molt ben aturada per la Vane s’ha arribat al descans.
El Sabadell, amb necessitat de victòria per seguir aspirant a la lliga, ha sortit bolcat a l’atac i ha disposat d’uns bons minuts, tot i que el gol, al minut dos de la represa, les ha animat bastant. Després d’aquests angoixants minuts, les locals han tornat ha agafar el pes del partit, però el cansament d’agut el gran esforç de la primera meitat, no ha premés arribar amb tanta claredat a la porteria; tot i això s’han disposat d’algunes ocasions de gol, com la de la Carla, al quaranta-quatre, la de la Marta, al quaranta-cinc o la Paula un minut més tard. Al minut quaranta-vuit ha arribat una acció que ha marcat el partit; la Carla, fins aleshores la millor de les blaugranes, ha rebut una dura entrada per darrera d’una jugadora contraria hi ha tingut que ser retirada del camp amb un fort esquinç. L’àrbitre, no ha xiulat res i en canvi ha ensenyat la targeta groga al Genís, per poc després convidar-lo a abandonar al camp, tot i que al final del tercer quart, el mateix àrbitre s’ha anat ha interessar per la jugadora local i veient la gravetat de l’acció ha permès a l’entrenador tornar al camp. Passat aquest tràngol, en partit ha seguit, i en una discutida falta a la frontal de l’àrea, la davantera visitant, amb molta classe, ha fet el segon col·locant la pilota a l’escaire de la Vane. Les locals han seguit jugant amb ganes, però el partit ja estava sentenciat i tan sols, la Marta i l’Elena han disposat d’ocasions de gol, però cap d’elles, tot i ser molt clares, han acabat amb gol.
Per mi, entrenador de l’equip, estic content pel partit tot i el resultat negatiu, ja que el rival, és un dels més forts de la categoria i la seva estadística de gols per partit és força més alta dels dos que han aconseguit avui.
Ara toca recuperar forces per la pròxima setmana, on les blaugranes visitaran el camp del líder de la competició, el RCD Espanyol; el partit serà el diumenge a dos quarts d’onze del matí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada