CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 12 de febrer del 2011

Una derrota més de l’Aleví “G”





Badia 4-2 CE Mercantil
Arnau 39'
Marc R. 41'
Tot i l’esforç de remuntar un zero a dos, l’Aleví “G” del CE Mercantil se li ha tornat a escapar un altre partit. Aquest s’ha jugat aquest matí a les deu a Badia del Vallès; el rival no era fàcil ja que actualment ocupa la quarta posició a pocs punts dels tres primers classificats. Els locals s’han avançat en el marcador i s’han posat amb dos gols d’avantatge, però els blaugranes amb un gran tercer quart han aconseguit empatar; en l’últim quart, els locals han demostrat la seva superioritat i amb dos gols més s’han emportat els quatre punts en joc. Toca seguir lluitant per aconseguir l’objectiu, mantenir l’equip a la tercera divisió.
El Mercantil ha sortit amb el Yago de porter, de defenses l’Àngel, el Marc i el Juan, de mig centre el Marc R. i de davanters l’Arnau i el Ricard. A la banqueta esperen la seva oportunitat hi havia el Toni, el Ferran, l’Adrian i l’Àdan.
El Badia ha sortit amb la idea de fer el seu partit i buscar la velocitats dels seus puntes per fer mal i així han arribat les primeres ocasions de gol als minuts quatre, sis, onze i tretze però cap d’elles ha anat entre els tres pals. Al minut quinze ha arribat la primera ocasió blaugrana, ha estat en un contraatac que el Marc R. no ha sabut acabar-la bé. El segon quart ha estat més igualat i els visitants han dominat els primers minuts hi han tingut varies ocasions de gol com les dues de l’Arnau, la del Toni amb un xut llunyà o la de l'Àdan però la mala punteria o l’encert del portar han evitat que el gol puges al marcador. Cap a la meitat del quart el Badia s’ha tornat a fe amb la pilota hi ha disposar d’ocasions; dues d’elles han acabat amb gol, la primera en una jugada combinada que ha acabat amb un xut creuat on el Yago no ha arribat, i la segona després d’un corner hi ha hagut un embolic dins l’àrea, la defensa no ha sabut refusar bé i el Badia s’ha aprofitat per fer el segon justa abans dels descans.
El tercer quart ha estat dominat pels Mercantilistes hi s’han vist clares opcions de poder guanyar el partit. L’Arnau al segon minut de la represa ja ha avisat però el seu xut fluix ha estat aturat pel porter; tot i el domini blaugrana els locals han tingut dues ocasions per ampliar la diferència però el Yago ha estat molt encertat. Això ha passat abans del primer gol blaugrana al minut trenta-nou, on el Toni en una sacada de banda ha vist sol a l’Arnau i aquest amb un xut sec no ha fallat. Tan sols dos minuts més tard el Marc R. en una ràpida contra ha empatat el partit definint molt bé en el mà a mà amb el portar.
El Badia ha vist com en dos minuts li havien remuntat el partit hi ha sortit en l’últim quart a per la victòria i l’han aconseguida marcant dos gols més, el primer en un remat des de l’interior de l’àrea després d’una falta lateral i el segon, que significava el seu quart gol, en una falta directa que el jugador rival ha col·locat a la base del pal.
Derrota que ha de servir per sortir amb moltes ganes el pròxim partit per poder endur-se els quatre punts i sortir de la zona perillosa en que ara mateix està l’equip. El partit serà el pròxim dissabte a Mataró i contra la Juventus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada