CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 19 de febrer del 2011

Empat en un mal partit de les blaugranes


CE Mercantil 6-6 PBB La Roca
Marta 21' 59' 70'
Elena 52' 60'
PP 2'

Després de les dues derrotes contra els dos primers classificats del campionat de lliga, les fèmines de l’Aleví Infantil del CE Mercantil rebien , en la divuitena jornada, la PBB La Roca, equip situat una posició per sobre de les blaugranes però amb un partit més; això, feia que el partit tingues una certa importància per intentar tenir una millor posició a la classificació, ja que tots dos equips, matemàticament tenen la salvació assegurada. Les Mercantilistes no han sortit amb la intensitat necessària durant els tres primers quarts i les visitants, amb millor actitud sobre el camp les han superat en tots els aspectes, però en un magnífic últim quart s’ha aconseguit empatat un partit que estava perdut. Empat important tot i el mal partit, ja que no permet a la Roca escapar-se de les blaugranes en la lluita per la vuitena posició.
Les locals han sortit amb la Vane de portera, la Yaiza, la Laia i la Paula de defenses, de mig la Marta i com a davanteres l’Ariadna i l’Elena; a la banqueta estaven la Marta G., la Carla, l’Andrea i la Sandra. 
En el primer minut, les blanc-i-blaves ja han mostrat el seu perill amb un potent xut al pal, però en la següent jugada, l’Elena ha centrat a l’Ariadna, que aquesta a rematat i el seu xut a estat refusat per una contrària i la pilota s’ha introduït dins de la porteria. La Yaiza, al minut quatre ha provat sort, però el seu xut a sortit fregant el pal. Aquí ha canviat el partit i les visitants s’han crescut amb el seu primer gol al minut sis i el segon al minut quinze. La Marta, la millor del partit, al vint-i-un ha aconseguit empatar amb un fort xut que ha tocat el travesser hi ha entrat. Només treure, la davantera rival amb un fort xut des de mig camp ha sorprès a la Vane hi ha tornat a avançar a la Roca; aquest gol ha fet mal a les locals i encara han sortit més del partit; això ha provocat el quart gol visitant en una jugada individual de la davantera que una a una s’ha regatejat a tota la defensa blaugrana per creuar la pilota i enviar-la al fons de la xarxa. Amb un tímid xut de l’Elena que ha parat la portera s’ha arribat al descans.
Les nostres han sortit una mica millor i al tercer minut de la represa l’Elena ha enviat la pilota al pal, la Marta ha xutat una falta però ha sortit massa alta i la Carla ha rematat amb el cap a fora un corner tret per la Marta. Després dels atacs blaugranes ha arribat el cinquè gol visitant amb un bon remat de cap. Només un minut més tard, al cinquanta-dos l’Elena ha retallat distàncies després d’aprofitar una bona assistència de l’Andrea; però al igual que en el segon gol blaugrana, al tornar a treure de mig camp, les de la Roca han fet el sisè amb un altre gol des de el mig del camp. Això semblava sentenciar el partit però les blaugranes, durant l’últim quart han corregut el que no havien fet durant el transcurs del partit i amb bones combinacions han arribat els tres gols per empatar el partit. El primer ha estat de la Marta en una gran jugada individual al minut cinquanta-nou, el segon, que significava el cinquè de l’equip la marcat l’Elena anticipant-se a la portera i el definitiu sis a sis l’ha aconseguit una altre vegada la Marta, completant el seu hattrick, després d’una passada de l’Elena.
Veient el partit és un bon empat però cal apuntar que si tot el partit s’hagués jugat semblant a l’últim quart les blaugranes s’haguessin emportat, fàcilment, la victòria.
La pròxima setmana les noies visitaran un camp complicat, el del Vilassar de Mar, equip situat en la tercera posició i que en aquesta lliga ha anat de menys a més, inclús han aconseguit guanyar còmodament al segon classificat. Esperem que les noies es preguin el partit seriosament i donin la cara pels colors que defensen.
  

4 comentaris:

  1. Jo crec que hauriem d'haver jugat tot el partit amb la tàctica del quart quart.

    ResponElimina
  2. segiis en la tercera posicion?
    suerte en el campo del vilasar que la necesitareis

    ResponElimina
  3. k jo tb stavaa a la vanqueta eeeeee!!!!!!!!!!!!!!!

    ivet

    ResponElimina
  4. No es qüestio de tàctica Marta... l'atitud d'anar a pel partit no te res a veure amb les posicions del camp. Bé, demà en parlarem en profunditat!
    Ivet, Banqueta amb B no V!!!!!

    ResponElimina