CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 13 de febrer del 2011

Les fèmines perden al camp del líder


RCD Espanyol 6-1 CE Mercantil
Marta 67'

La jornada disset per l’Aleví Infantil Femení es jugava a Sant Adrià del Besos; el rival, el líder invicte de la lliga, el RCD Espanyol. El partit, com es preveia, ha estat complicat i a més, les baixes de la Carla i la Ivet encara han debilitat més a les blaugranes. Tot i això, exceptuant el primer quart, les noies han lluitat i ha donat la cara en un dels camp més complicats d’aquests campionat. Els resultats parcials han estat bons, el primer quart ha acabat amb un tres a zero, el segon i el tercer amb un u a zero i l’últim amb un empat a un, amb un gran gol de falta de la Marta. L’equip ho està fent força bé, però la complexa lliga en la que competeixen fa que les victòries costin d’aconseguir i esperem, que la pròxima setmana amb la visita de la PBB Roca del Vallès, s’aconsegueixi una victòria que fa tres jornades que no arriba; amb l’actitud dels tres últims quarts hi haurà moltes possibilitats de guanyar els quatre punts.
El CE Mercantil s’ha presentat a la Ciutat Esportiva de l’Espanyol amb la Vane a la porteria, les defenses Marta G., Laia i Elena, les mig centres Marta i Yaiza i la davantera Andrea. A la banqueta estaven la Paula, la Sandra i l’Ariadna.
L’Espanyol ha sortit bolcat a l’atac i en els primers minuts has disposat de tímides ocasions de gol, que entre les defenses i la Vane s’han apanyat bé, però en el minut set i amb un xut ras i col·locat les locals s’han avançat en el marcador. Aquests gol ha afectat a les visitants i durant els següents minuts s’han tancat al seu camp i això ha beneficiat a les blanc-i-blaves que han seguit atacant a la porteria defensada per la Vane; al minut tretze i catorze, fruit del múltiples atacs han arribat dos gols més. Durant aquest primer quart, les Mercantilistes només s’han acostat una vegada amb perill a la porteria contraria però el remat de la Marta a centre de l’Elena no ha creat perill per la portera local. El resultat d’aquest primer temps preveia una fàcil golejada periquita però les nostres, amb molta voluntat han impedit tal fet, tot i que l’Espanyol ha seguit portant el pes del partit però sense arribar amb tanta claredat a la porteria de la Vane, ja que la Paula, la Laia i la Yaiza han fet un magnífic treball defensiu a més del treball de la resta de l’equip. Així també s’han creat ocasions, com la de la Marta al minut vint que el seu xut ha sortit massa creuat o la de l’Elena, que ha acabat amb corner. L’Espanyol ha ampliat distàncies al minut vint-i-set amb un fort xut des de la frontal de l’àrea. Al minut trenta ha estat el de la polèmica ja que l’àrbitre no ha xiulat un clar penal per mans a favor de les blaugranes i en la jugada següent si que ha xiulat unes mans involuntàries després d’un refús; la Vane ha estat molt llesta i al penal s’ha saltat les normes hi ha sortit de la porteria refusant el xut a corner; això significa la repetició de la pena màxima, però l’àrbitre, veient que no havia estat just en les decisions a senyalat corner. Amb aquest incident s’ha acabat la primera part.
La segona part ha seguit la mateixa tònica que els últims minuts de la primera, però amb menys ocasions de gol pels dos equip; tot i això l’Espanyol ha fet dos gols més, un en cada quart i en els minuts quaranta-quatre i seixanta-sis. Les nostres, han fet el gol de l’honor amb un extraordinari llançament de falta de la Marta, que ha col·locat la pilota a l’escaire de la portera espanyolista.
Derrota que no ha de fer mal, ja que l’actitud de l’equip en gran part del partit ha estat bona i s’ha lluitat cada pilota fins al límit.
La pròxima setmana les fèmines jugaran el dissabte dinou a tres quarts de dotze al Municipal Arrahona – Merinals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada