CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 26 de febrer del 2011

Partit molt complet de l’Aleví “G”

EF Montcada 2-4 CE Mercantil
Edgar 10’ 38’
Marc R. 1’
Adrian 26’

La divuitena jornada de lliga pel Aleví “G” del CE Mercantil, s’ha jugat aquest dissabte a les nou del matí al Municipal Arrahona – Merinals; el rival ha estat l’EF Montcada, equip que en la primera volta va guanyar als blaugranes per quatre a dos, el mateix resultat que s’ha donat avui però amb l’equip Mercantilista com a guanyador. Tot el partit ha estat controlat pels locals, que han sortit amb un gran plantejament tàctic, i s’han posat quatre a zero, però en dues errades defensives han permès als visitants marcar els seus dos gols. Bon partit de l’Aleví “G” que permet sumar quatre importants punts per seguir lluitant per la salvació.
El CE Mercantil ha sortit amb el David de porter, els defenses Ferran, Adrian i Toni, de mig el Marc R. i a dalt l’Àdan i l’Edgar. A la banqueta, amb el Jordi,l’entrenador, el Genís, segon entrenador, i el Carles, delegat, hi havia el Marc, l’Adrian D., i el Ricard.
En el primer minut de joc ja s’ha vist que els blaugranes anaven pel partit i el Marc R. amb un xut creuat amb la cama esquerra ha fet el primer gol. L’Adrian i l’Edgar, en els següents minuts, de domini total blaugrana, han tingut dues ocasions, però cap d’elles ha anat entre els tres pals. Fins al minut vuit, el Montcada no ha arribat a la porteria defensada pel David, hi ho ha fet amb un tímid xut. Al deu, ha arribat el segon gol local, obra de l’Edgar en aprofitar una gran passada en profunditat de l’Adrian. Als minuts onze i catorze han arribat dues ocasions més visitants, la primera sense perill i la segona, el David ha refusat a corner. Els següents minuts han estat d’anada  tornada  tots dos equips han arribat a la porteria contrària, on els blaugranes han tingut les ocasions més clares, com la de l’Edgar, a fora, la del Marc R., alta i la del l’Adrian D., que aquesta ha significat el tres a zero; el gol ha arribat després que el Marc R. lluités una pilota contra el porter i aquesta a sortit refusada fins les cames de l’Adrian D. que no ha fallat. Amb aquest resulta s’ha arribat al descans.
En els primers minuts de la segona part el Montcada s’ha estirat hi ha tingut algunes ocasions per fer gol, però entre al defensa i el porter blaugrana s’han han sortit bé. Poc a poc s’ha anat igualant el partit i els locals, després de dues tímides ocasions han marcat el quart gol al minut trenta-vuit i marcat per l’Edgar amb un fort xut llunyà. Els últims minuts el Montcada ha retallat distàncies per culpa de dos errors defensius, el primer al minut cinquanta-un i el segon al cinquanta-tres. Semblava que tocaria patir per emportar-se la victòria, però l’equip s’ha refet d’aquests dos gols i seguint la tònica del seriós partit realitzat s’ha arribat al final força tranquil i a més amb alguna que altre ocasió per ampliar el marcador.
La pròxima setmana no hi ha lliga i el campionat tornarà el cap de setmana del dotze i tretze de març; l’equip haurà de visitar el camp del Cercle Sabadalles.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada