CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 27 de febrer del 2011

Un tercer quart fatídic per les blaugranes

UE Vilassar Mar 4-1 CE Mercantil
Paula 58'

L’Aleví Infantil Femení del CE Mercantil ha jugat, aquest diumenge al matí, el partit corresponen a la dinovena jornada de lliga. Les noies han hagut de matinar ja que el partit es jugava a tres quarts de deu a Vilassar de Mar. El rival, és l’equip més en forma d’aquesta segona volta, ja que compta tots els seus partits amb victòria i està a pocs punts del segon classificat. Les noies Mercantilistes, tot i el resultat, han fet un gran partit, on han plantat cara a les locals, però amb un nefast tercer quart s’ha esvaït totes les possibilitats de victòria. A la mitja part s’ha arribat amb un zero a zero, però en el mencionat quart, amb molts errors individuals, s’han encaixat quatre gols; en l’últim quart les noies han tornat al camp i s’ha dominat, i el resultat ha estat una victòria per zero a un. En resum, excloent el tercer quart, ha estat un excel·lent partit de les nostres jugadores.
El CE Mercantil ha sortit d’inici amb la Vane com a portera, les defenses Laia i Carla, la mig centre Marta, les interiors Paula i Yaiza i l’Elena com a davantera. A la banqueta hi havia la Marta G., l’Andrea, l’Ariadna, la Sandra i la Ivet, que avui ha reaparegut després de la seva lesió.
El partit ha començat igualat, tot i que la pilota ha estat més temps en peu de les locals; tot i que les visitants, ben posicionades han tingut opcions de marcar. La primera ha estat de la Yaiza, que la portera ha desviat a corner; la mateixa portera ha evitat que l’Elena, al minut nou, marques el primer amb una gran intervenció. Fins al minut deu, el Vilassar no ha tingut cap clara ocasió de gol, ocasió que la Vane, ben col·locada, ha aturat sense dificultats. L’Elena, a les acaballes del primer quart ho ha tornat ha intentar, però el seu xut ha sortit desviat. El Vilassar no trobava facilitats per arribar a porteria i això les feia cometre errors, i les nostres intentaven aprofitar-ho amb ràpids contraatacs, com el de la Marta al minut vint-i-set o el de l’Andrea un minut més tard, però la portera rival, molt segura, no ha permès cap possibilitat de avançar-se en el marcador. El Vilassar, amb força domini de la pilota ha tingut varies ocasions, però la més clara ha estat salvada per la Laia sota pals. Fins aquest moment les noies estaven fent un gran partit hi han aconseguit arribar al descans amb el marcador empatat a zero.
La segona part, el Vilassar ha sortit molt fort, pressionant molt a dalt i amb ganes de resoldre el partit; això ha coincidit amb una relaxació de les visitants, i amb molt errors individuals s’han encaixat quatre gols als minuts trenta-set, quaranta-un, quaranta-set i quaranta-nou. Semblava que el partit acabaria amb una golejada més amplia a favor de les locals, per amb un gran últim quart i una gran actitud, les noies han pogut guanyar l’últim quart. Aquest temps s’ha dominat i s’ha disposat de varies ocasions de gol, però totes, excepte el gol, han acabat a les mans de la portera o a fora. El gol blaugrana ha estat marcat per la Paula, després que la Marta ha lluitat una pilota que semblava perduda, la cedit a la Paula i aquesta, amb la portera ja batuda no ha fallat; era el minut cinquanta-vuit. Les nostres ho seguien intentant però l’esforç realitzat durant tot el partit i veient que els minuts  passaven i els gols no arribaven han fet que el marcador ja no es mogués i el Vilassar aconseguís la victòria per seguir aspirant a la segona posició.
La pròxima setmana, amb la celebració de carnaval, no hi ha lliga; el campionat  tornarà d’aquí a quinze dies, on les blaugranes rebran al Municipal Arrahona – Merinals al UD Cirera, equip classificat en última posició i que encara no coneix la victòria. Gràcies als resultats d’aquesta setmana, les Mercantilistes encara aspirant ha quedar, al finalitzar la lliga, en setena posició. Esperem que en els tres últims partits s’aconsegueixin sendes victòries per deixar l’equip on es mereix, al mig de la taula classificatòria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada