CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 12 de febrer del 2011

Nova golejada dels Barrufets

Ripollet CF 0-8 CE Mercantil
Scuri 10’, 16’, 32’
Anthony 4’, 30’
Garcia 6’, 36’
Baena 40’

Els Barrufets del CE Mercantil han tornat a guanyar després de la derrota de la setmana passada, hi ho han tornat a fer per golejada, zero a vuit. El partit s’ha jugat a un quart de dues i corresponia a la quinzena jornada de lliga; el rival ha estat el Ripollet. Ja des de el primer minut la superioritat visitant ha quedat demostrada i poc a poc han anat arribant els gols a més de  les moltes ocasions de les quals  s’han disposat. En canvi, els locals només han tingut un parell d’ocasions clares de gol, una ha estat aturada pel Roger i l’altre, el pal s’ha aliat amb els blaugranes i així s’ha pogut mantenir una altre jornada amb la porteria a zero.
El CE Mercantil ha sortit amb el Roger de porter, els defenses Gomez i Garcia, el mig centre Scuri amb els interiors Marcos i Cesc i deixant a dalt pel gol a l’Anthony; a la banqueta, al costat de la Vane, la Patri i el Genís hi havia el Rivera, el Julen, el Marcos i l’Enric.
Només comença el Marcos ha fet una gran jugada però el seu centre no ha pogut estar rematat per cap jugador; a continuació el Cesc ha disposat d’una altre ocasió però el seu xut ha sortit una mica desviat. Al minut quatre, l’Anthony amb un bon xut ha marcat el primer i poc després, al sis, el Garcia aprofitant un rebot ha fet els segon. El Marcos que ha tornat a fer una bona jugada per la banda a provocat el corner, que aquest ha acabat amb una falta a la frontal de l’àrea i el Scuri, amb un fort xut a fet el tercer, era el minut deu. L’Enric i el Julen han disposat d’un parell d’ocasions abans del quart gol, un gol que ha estat obra, una altre vegada del Scuri, aquesta vegada amb un xut creuat. Tot i les múltiples ocasions que s’han disposat i una contra del Ripollet molt ben aturada pel Roger, s’ha arribat al descans amb el zero a quatre al marcador.
L’ampli resultat ha fet que els Barrufets sortissin a la segona part més adormits i això ha provocat que els locals ataquessin una mica més, però tret del xut al pal al minut vint-i-cinc no han inquietat més la porteria defensada pel Roger, ja que la defensa, amb el Rivera, el Gomez i el Julen ha estat molt atenta hi ha tallat qualsevol acció de perill. A partir del minut trenta els Mercantilistes han tornat a atacar amb més ganes i això ha significat quatre gols més; l’Anthony, aprofitant una gran jugada de l’Enric ha fet el cinquè. El Scuri,  ha culminat una bona jugada entre el Cesc i l’Enric per fer el sisè al minut trenta-dos. El setè ha estat del Garcia, que ha estat el més llest i s’ha aprofitat d’un refús de la defensa per batre al porter. El Baena, al minut quaranta i després d’una assistència del Marcos ha tancat el marcador amb un fort xut des de l’interior de l’àrea.
Una altre golejada dels Barrufets que segueixen creixent i han demostrat que l’ensopegada de la setmana passada ja està oblidada i ara esperen, amb moltes ganes, el derbi de la pròxima setmana per demostrar al CE Sabadell quin és el millor club de la ciutat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada