CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 26 de febrer del 2011

Intens partit a Sant Quirze

Sant Quirze “A” 4-4 CE Mercantil
Cesc 13’ 37’
Scuri 7’
Marcos 14’

Els Barrufets del CE Mercantil i els Mussolets “A” del Sant Quirze, han jugat aquests dissabte a tres quarts de dotze el partit corresponen a la dissetena jornada de lliga. Ha estat un vibrant partit on els blaugranes s’han avançat amb un zero a tres, després el Sant Quirze ha remuntat posant-se quatre a tres, i amb un gran últim quart dels Mercantilistes han aconseguit empatar i inclús s’ha disposat de dues bones ocasions per emportar-se el partit. És el primer empat dels blaugranes, ja que fins ara contaven els seus partits per victòries excepte tres derrotes. Amb el partit d’avui s’ha fet un pas endavant amb l’aprenentatge d’aquests nens, ja que en aquesta edat hi ha pocs partits amb la intensitat d’avui.
Els Barrufets han sortit amb el Roger de porter, els defenses Rivera i Julen, el mig centre Scuri, els interiors Enric i Baena i a dalt el Marcos; a la banqueta hi havia el Sergi, el porter, i els jugadors Cesc, Garcia, Gomez i Alvarez.
Els visitants ha sortit molt forts hi han dominat els primers minuts de joc; al setè minut ha arribat el gol del Marc Scuri, i un minut més tard, el Marcos amb una gran definició davant del porter a fet el segon. El Roger ha salvat un gol amb una gran parada sortint molt ràpid als peus del davanter rival. Al tretze, el Cesc ha fet el tercer en aprofitar una gran assistència de l’Alvarez; el partit semblava controlat, però en una pilota perduda al intentar treure la pilota jugada des del darrera, el Sant Quirze ha fet el seu primer gol. Aquest gol no ha afectat als Barrufets, ja que en els següents minuts s’han disposat de bones ocasions, com les de l’Alvarez, el Marcos o el Cesc, però cap d’elles ha trobat el camí del gol, i amb aquest resultat de un a tres s’ha arribat al descans.
El Sant Quirze ha sortit molt fort a la segona part i al tercer minut han fet el segon gol, i al setè han aconseguit empatar el partit. Entre aquests dos gol, l’Enric ha tingut dues ocasions, però el porter local ha estat molt atent hi ha aturat els dos xuts. Al trenta, després d’una gran ocasió de gol del Marcos que ha anat a fora per poc, els locals s’han avançat en el marcador. Aquest gol ha inquietat als visitants, però aquests han tret l’orgull i s’han bolcat a l’atac. Fruit d’això han arribat múltiples ocasions de gol, el Cesc ha estat el primer, però el portar ha parat, el segon ha estat l’Alvarez, que ha enviat la pilota a fora; el mateix Alvarez ha intentat una vaselina, però s’ha quedat curta i el porter l’ha pogut desviar a corner. Semblava que el gol no volia arribar, però al minut trenta-set, el Cesc, a boca de gol ha acosneguit empatar el partit. Quedaven tres minuts i els Mercantilistes han seguit atacant en busca del gol de la victòria, però les ocasions del Garcia i la del Scuri a les acaballes del partit han sortit a fora per ben poc.
Un altre gran partit dels Barrufets, que aquesta vegada no ha pogut acabar amb victòria. La pròxima setmana hi ha descans per la celebració de carnaval, però els nens seguiran entrenant per preparar el partit que es jugarà d’aquí a quinze dies al Municipal Arrahona – Merinals contra el Ripollet “I”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada