CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 6 de febrer del 2011

Es trenca la ratxa en vuit victòries consecutives

CE Mercantil Barrufets 3-7 CE Sabadell “A”
Anthony 27’
Alvarez 32’
Scuri 37’

El CE Mercantil i el CE Sabadell de la categoria Pre – Benjamí de la competició AEFF (Associació d’Escoles de Futbol Formatiu) han jugat aquest migdia de dissabte el derbi de Sabadell. Els de l’Olimpia arribaven a l’encontre amb tots els partits guanyats menys al que es van enfrontar als nostres Txinorris, que van caure per dos a tres. E començament, els Barrufets, han sortit molt nerviosos i han comes moltes errades defensives, que el rival, a aprofitat per marcar quatre gols en onze minuts. A partir d’aquí el partit s’ha igualat i tots dos equips han jugat el màxim. Els blaugranes han tingut ocasions i han marcat, però el mal inici els ha condemnat a la derrota.
Els Barrufets han sortit amb aquest set inicial: Sergi de porter, els defenses Julen, Baena i Garcia, de mig el Scuri i a dalt l’Anthony i el Xavi L. A la banqueta hi havia el Rivera, el Cesc, el Gomez i l’Alvarez.
Els primers minuts, els visitants han sortir a per totes, i això més les errades en defensa de tot l’equip, han permès els gols del Sabadell als minuts tres, cinc, set i onze. Aquí s’han acabat els regals blaugranes i aquests s’han estirat i poc a poc han anat arribant les ocasions de gol, la primera del Scuri, que el seu xut ha estat ben aturat pel porter, poc després, una bona jugada de l’Antony ha acabat als peus de l’Alvarez, que aquest no ha pogut finalitzar per poc. Al minut disset, el Sabadell feia el seu cinquè gol amb una bona contra, que el Sergi no ha pogut aturar. Aquí no s’acabava i a l’últim minut de la primera part, els blanc-i-blaus han fet el sisè amb un fort xut des de la frontal de l’àrea.
Al descans, els Barrufets han vist que el resultat no era bo i han sortit a la segona part amb moltes ganes. Ja, al primer minut, el Cesc hagués pogut marcar, però el porter ha estat molt segur; poc després, el Baena ha tingut la seva, però el seu xut ha sortit massa fluix. Al minut trenta i aprofitant una pilota robada al mig del camp, l’Anthony ha culminat el seu gran partit amb una gran jugada i una bona definició. El gol ah animat encara més als blaugranes i en un corner, l’Alvarez ha fet el segon, era el minut trenta-dos. El Sabadell ha reaccionat i ha marcat el setè. Però el partit no estava acabat i a falta de dos minuts, el Scuri amb una gran jugada individual ha fet el definitiu tres a sis.
Després de tantes victòries, aquesta derrota anirà bé als blaugranes, ja que a la seva edat han d’aprendre a guanyar, però també a saber perdre, i així ho han demostrat al final del partit amb el seu crit de “guerra”.
La pròxima setmana es visitarà, una altre vegada, la ciutat de Ripollet, per enfrontar-se a l’EF Ripollet“H”; el partit es jugarà el dissabte a dos quarts de dues del migdia.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada