CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 19 de febrer del 2011

El derbi per els blaugranes

CE Mercantil 5-2 CE Sabadell
Scuri 26’ 31’
Garcia 7’
Cesc 18’
Alvarez 23’

Avui dissabte dinou de febrer, els Barrufets han jugat la setzena jornada de lliga; el partit s’ha disputat a les dues del migdia i el rival, el CE Sabadell. Els nens, després de la derrota en l’últim derbi els hi tenen ganes i amb un gran esforç s’han emportat els tres punts marcant cinc gols i creant nombroses ocasions més de gol. Només, l’embotellament creat pel Sabadell ha evitat que la golejada fos encara més gran. Tot i ser petits poc a poc van entenen que és un derbi i ho viuen intensament. Una victòria més per seguir creixent com a futbolistes i com a persones.
Els Barrufets han sortit amb el Sergi a la porteria, els defenses Garcia i Rivera, al mig del camp el Scuri acompanyat a les bandes pel Marcos i l’Enric, i deixant a dalt coma davanter l’Alvarez. A la banqueta, juntament amb la Vane, segona entrenadora i les ajudants Aida i Patrícia, estaven el Cesc, el Julen, el Baena i el Gomez.
Els primers minuts han estat força igualats i tots dos equips han tingut dues ocasions de gol, però els porters han estat molt bé hi han aturat les ocasions amb força facilitat. Poc a poc, el Mercantil s’ha anat apoderant del partit i cada vegada jugaven més a prop de l’àrea rival, i al minut set, el Garcia ha aprofitat una pilota morta per fer el primer gol. En una acció aïllada al minut deu, el Sabadell ha empatat el partit quan el Sergi, després d’aturar la pilota, ha tingut la mala sort que se li ha escapat de les mans i ella sola ha entrar dins de la porteria. Això no ha fet canviar el partit, al revés, ha provocat que la superioritat local fos encara més gran; així, a part de les ocasions fallades, ha arribat el segon gol blaugrana obra del Cesc en aprofitar un refús del porter. Amb una gran jugada del Xavi Alvarez que ha acabat a fora s’ha arribat al descans.
La segona part ha continuat amb la mateixa tònica i al tercer minut, l’Alvarez ha fet el tercer amb un bon xut des de la banda dreta. Al vint-i-sis el Scuri feia el quart amb un xut des de l’interior de l’àrea. El domini era total i el Sabadell estava tancat dins de la seva pròpia àrea; això provocava un embús dins de la mateixa i els Mercantilistes no trobaven el forat, tot i el seu esforç, per seguir marcant. No ha estat fins al trenta-un, que el Marc Scuri amb un gran llançament de falta feia el cinquè. Aquest gol ha relaxat als locals i el Sabadell ho ha aprofitat per acostar-se per primera vegada durant la segona part a la porteria blaugrana; han estat dues ocasions, de les quals una, la segona ha acabat amb gol després d’un gran embolic dins de l’àrea.
Una victòria més per aquests nens que cada dia van a més, i  afronten el final de temporada amb l’objectiu de jugar encara millor del que ho estan fent fins ara. La pròxima setmana els Barrufets es desplaçaran fins a Sant Quirze per jugar contra l’equip “A” d’aquesta localitat vallesana.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada